• icona llengua

Comença el curs amb una bona visió

optiques el tomb de reus

24 de Setembre del 2018

L'inici de curs és un bon moment per fer una bona "posada a punt" i així començar les classes de la millor manera.  Així mateix, les òptiques de El Tomb de Reus es preocupen pels nostres petits i ens recomanen una revisió per tal de garantir un bon rendiment a l'escola

Existeix un gran vincle entre la visió i el rendiment així que molts dels fracassos escolars son deguts a una mala visió de l'infant i amb una simple visita a l'optometrista això és pot evitar. 

Un de cada tres casos de fracàs escolar va associat a problemes de visió no corregits i, la meitat dels nens espanyols d’entre sis i dotze anys tenen deficiències visuals que no s’han detectat. Existeixen claus que ajuden a detectar-los com el fet de forçar la vista per veure la pissarra o un llegir el llibre de text; a vegades poden veure borrós, doble o no acabar de concentrar-se etc. Això fa que baixin el seu nivell d’atenció i, com a conseqüència, el rendiment escolar.

Les Òptiques de El Tomb de Reus tenen totes les eines per tal d'ajudar-te i assegurar que els teus petits tinguin un aprenentatge feliç, i a més, t’oferiran les millors ofertes.

Fes un cop d'ull a les nostres òptiques: Les Òptiques de El Tomb de Reus.

 

Altres entrades

 • riot

  3a edició "A Reus fem Comerç"

  11 d'Octubre del 2018

  L'Agència Reus Promoció organitza la tercera edició de la j...

 • riot

  Placa Neus Segrià

  18 de Juny del 2003

  L'any 2003 la ceramista reusenca Neus Segrià, ens proposa identificar els establiments d'El Tomb...

 • riot

  Presentem la nova pàgina web de El Tomb de Reus

  5 de Juliol del 2018

  Sumant els esforços dels professionals de Mirall Digital i el nostre equip hem conseguit arribar fins aquí, a aquesta nova pàgina web tant demanada i necessària.En aquet vídeo us assabentareu dels nous canvis i com funciona, a partrir d'ara, la nova pàgina web de El Tomb de Reus.

 • riot

  Les fotos de les XXSS omplen El Tomb

  22 de Juliol del 2017

  Les fotografies de les principals xarxes socials de tots els establiments d'El Tomb es renoven co...

× T'has subscrit correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte