• icona llengua

Comença el curs amb una bona visió

optiques el tomb de reus

24 de Setembre del 2018

L'inici de curs és un bon moment per fer una bona "posada a punt" i així començar les classes de la millor manera.  Així mateix, les òptiques de El Tomb de Reus es preocupen pels nostres petits i ens recomanen una revisió per tal de garantir un bon rendiment a l'escola

Existeix un gran vincle entre la visió i el rendiment així que molts dels fracassos escolars son deguts a una mala visió de l'infant i amb una simple visita a l'optometrista això és pot evitar. 

Un de cada tres casos de fracàs escolar va associat a problemes de visió no corregits i, la meitat dels nens espanyols d’entre sis i dotze anys tenen deficiències visuals que no s’han detectat. Existeixen claus que ajuden a detectar-los com el fet de forçar la vista per veure la pissarra o un llegir el llibre de text; a vegades poden veure borrós, doble o no acabar de concentrar-se etc. Això fa que baixin el seu nivell d’atenció i, com a conseqüència, el rendiment escolar.

Les Òptiques de El Tomb de Reus tenen totes les eines per tal d'ajudar-te i assegurar que els teus petits tinguin un aprenentatge feliç, i a més, t’oferiran les millors ofertes.

Fes un cop d'ull a les nostres òptiques: Les Òptiques de El Tomb de Reus.

 

Altres entrades

 • riot

  Les Botigues al Carrer Estiu'19

  11 de Setembre del 2019

  Un nou any hem culminat el període de rebaixes d’estiu amb la ja consolidada campanya de “L...

 • riot

  Publicitat aèria

  11 de Setembre del 2005

  El Tomb de Reus sobrevola la Costa Daurada

 • riot

  Reus 2018 ciutat de la música

  6 d'Abril del 2018

  El Tomb col·labora amb Reus 2018 ciutat de la música. Ho fa perquè molts dels actes es celebraran dins dels carrers i places d'El Tomb, i perquè la musica ens agrada...

 • riot

  Festa Major de Sant Pere Reus

  3 de Juny del 2019

  El mes de juny és mes de Festa Major de Reus! Els reusencs celebrem el Sant del nostre patró S...

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte