• icona llengua

Comença el curs amb una bona visió

Image

24 de Setembre del 2018

L'inici de curs és un bon moment per fer una bona "posada a punt" i així començar les classes de la millor manera.  Així mateix, les òptiques de El Tomb de Reus es preocupen pels nostres petits i ens recomanen una revisió per tal de garantir un bon rendiment a l'escola

Existeix un gran vincle entre la visió i el rendiment així que molts dels fracassos escolars son deguts a una mala visió de l'infant i amb una simple visita a l'optometrista això és pot evitar. 

Un de cada tres casos de fracàs escolar va associat a problemes de visió no corregits i, la meitat dels nens espanyols d’entre sis i dotze anys tenen deficiències visuals que no s’han detectat. Existeixen claus que ajuden a detectar-los com el fet de forçar la vista per veure la pissarra o un llegir el llibre de text; a vegades poden veure borrós, doble o no acabar de concentrar-se etc. Això fa que baixin el seu nivell d’atenció i, com a conseqüència, el rendiment escolar.

Les Òptiques de El Tomb de Reus tenen totes les eines per tal d'ajudar-te i assegurar que els teus petits tinguin un aprenentatge feliç, i a més, t’oferiran les millors ofertes.

Fes un cop d'ull a les nostres òptiques: Les Òptiques de El Tomb de Reus.

 

Altres entrades

 • riot

  A Reus fem comerç

  14 de Març del 2018

  ATENCIÓ COMERÇ I SERVEIS DE REUS! Dins del marc de la 2a edició de la Setmana del Comerç...

 • riot

  Reus capital cultura catalana

  20 de Maig del 2017

  El 2017 Reus va ser la capital de la cultura catalana, i El Tomb ho va viure en directe, doncs moltíssims actes es van celebrar al centre de la ciutat.Si vols més informació visita l'adreça: www.capitalcultura.reus.catTanmateix, nosaltres et deixem un boci d'El Tomb, dins el vídeo de cloenda. 

 • riot

  Reus 2018 ciutat de la música

  6 d'Abril del 2018

  El Tomb col·labora amb Reus 2018 ciutat de la música. Ho fa perquè molts dels actes es celebraran dins dels carrers i places d'El Tomb, i perquè la musica ens agrada...

 • riot

  47a Fira Expro/Reus

  27 de Setembre del 2017

  Del 11 octubre 2017 al 15 octubre 2017La Fira és un dinamitzador econòmic i esdeveniment socia...

× T'has subscrit correctament
× Aquest email ja ha estat registrat