• icona cistella
  • icona llengua

Dia Mundial contra el Cancer de Mama - Toca't sense por

cancer mama reus

25 d'Octubre del 2019

Aquest any, el Tomb de Reus, a través dels seus associats, col·labora amb la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre en motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama que cada any es celebra el 18 d'octubre. 

Els establiments d’El Tomb de Reus disposen de guardioles per a que aquell que ho vulgui pugui fer els seus donatius en favor de la lluita i, el cartell dissenyat en motiu d’aquesta diada i que conté tots els actes que s’han preparat  propòsit que tindran lloc el divendres dia 25 d’octubre.

ACTES, DIVENDRES 25 D'OCTUBRE

A les 16h es realitzarà l’acte de Benvinguda a la Sala d’actes de l’Antic Hospital a càrrec del Sr. Òscar Subirats Torrebadell, regidor de Salut Pública i Ciutadania, la Sr. Montserrat Flores Juanpere, regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, i la Sr. Maria Rosa Borràs Alberich, delegada de Reus de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Seguidament, la xerrada “Les dones i els homes poden fer detecció precoç” a càrrec de les llevadores de l’ASSIR (Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva de Reus).

A les 17:30h Les gegantes de Reus ballaran contra el càncer de mama. La cercavila començarà a la Plaça de l’Indi i arribarà fins a la Plaça del Mercadal.

A les 18h Batucada solidària a càrrec del grup de percussió Les Lloques

A més, en motiu d'aquest dia tan senyalat, des de l'associació s'ha animat als associats que realitzessin activitats solidaries com per exemple el Maquillatge Solidari de Perfumeria Julia que, dins un entorn festiu, ofereix maquillatges solidaris per 10€ durant tot el dia, el divendres 25 d'octubre coincidint amb el gruix de les activitats programades per la Lliga Contra el Càncer.

“Toca’t sense por!”

Altres entrades

 • riot

  3a edició "A Reus fem Comerç"

  11 d'Octubre del 2018

  L'Agència Reus Promoció organitza la tercera edició de la j...

 • riot

  Reus Blues & Jazz

  28 de Juny del 2017

  Del 6 al 16 de juliol viviu la 27ª edició del festivalÉs el memorial Jordi Bonet i Forés, té actuacions  a "El Tomb" i al resta de la Ciutat i us adjuntem el programa.

 • riot

  El Tomb als accessos a la Ciutat

  4 de Maig del 2005

  El Tomb és la imatge d'entrada a Reus. La majoria d'entrades de la Ciutat reben els reusencs i visitants amb unes tanques amb la imatge de El Tomb.

 • riot

  Tornen les botigues al carrer

  24 de Febrer del 2020

  Per tancar la temporada de rebaixes d’hivern, els propers dies 26, 27, 28 i 29 de febrer, El To...

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte