• icona llengua

Entrega de Premis #MiraQueTinc

MiraQueTinc Reus

13 de Juny del 2019

El passat 4 de juny es va fer entrega dels premis del Concurs de fotografia d'Instagram sota el títol #MiraQueTinc. L'entrega va ser a càrrec de la Presidenta d'El Tomb de Reus, Gemma Molner i es va realitzar a la botiga de moda de dona Xarol 

L'Objectiu d'aquesta campanya denominada #MiraQueTinc, una iniciativa novedosa dins el marc de La Festa de la Primavera d'aquest any, era el de mostrar allò nou, de temporada, únic, exclusiu o original de cada botiga, empresa de serveis, bar o restaurant que forma part del centre comercial d'El Tomb de Reus. Per la seva part mostraven i ensenyaven "el que tinc" als consumidors, clients i població en general i, per l'altra part, aquests mostraven "el que tinc", el que havien comprat, adquirit o gaudit als diferents establiments i si ho compartia a través de fotografies a Instagram podia optar a guanyar 3 premis: a la foto més primaveral un val de 150€* per a gastar als establiments adherits a l'associació, a la foto més original un lot de Vermuts Miró i a la foto més divertida una sessió d’assessorament d'imatge a Maniquí. 

No res més que una forma de mostrar i compartir experiències i donar a conèixer l'oferta comercial de la ciutat i concretament, d'El Tomb de Reus. 

Les guanyadores d'aquest concurs van ser Jessica Rivello @jessica.rialonso, Laura @rincondecolores.laura i Montse Garcia @surprisesofmoon.

Moltes felicitats a les guanyadores i moltes gràcies a tots els que vau participar! 

*Els vals de compra es poden utilitzar a tots els establiments associats a El Tomb de Reus, si hi hagués algun establiment que se'n vol quedar al marge, si us plau, que ho faci saber a l'organització d'El Tomb de Reus. L'import serà abonat en un termini de 24-48h

Altres entrades

 • riot

  Reus capital cultura catalana

  20 de Maig del 2017

  El 2017 Reus va ser la capital de la cultura catalana, i El Tomb ho va viure en directe, doncs moltíssims actes es van celebrar al centre de la ciutat.Si vols més informació visita l'adreça: www.capitalcultura.reus.catTanmateix, nosaltres et deixem un boci d'El Tomb, dins el vídeo de cloenda. 

 • riot

  Exposició Santi Pàmies – Nova col·lecció Mamut & Silvia Seró

  24 d'Octubre del 2018

  Santi Pamies Joier presenta la nova col·lecció d’aquesta temporada Tardor-Hivern 2018-19 de M...

 • riot

  Concurs Fotos Instagram #MiraQueTinc

  25 d'Abril del 2019

  Durant els dies de la Festa de la Primavera i fins una setmana després (del 29 d'abril al 12 de ...

 • riot

  Presentem la nova pàgina web de El Tomb de Reus

  5 de Juliol del 2018

  Sumant els esforços dels professionals de Mirall Digital i el nostre equip hem conseguit arribar fins aquí, a aquesta nova pàgina web tant demanada i necessària.En aquet vídeo us assabentareu dels nous canvis i com funciona, a partrir d'ara, la nova pàgina web de El Tomb de Reus.

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte