• icona llengua

Exit de la Campanya de Nadal #AReusX2

nadal-reus

21 de Gener del 2019

Un cop finalitzada de campanya de Nadal que aquest any, per tal de donar promoció a la campanya nadalenca el comerç de la ciutat ha unit esforços per portar a terme una campanya molt potent, diferent i innovadora en la que han participat les principals organitzacions comercials: El Tomb de Reus i la UBR junt amb el C.C. El Pallol podem qualificar-la molt positivament. 


“A Reus X2 guanya el doble del que compris” ha sigut una campanya de mes i mig de durada que va començar el 23 de novembre amb el Black Friday i que va concloure el passat divendres 4 de gener.


Durant la campanya s’han repartit 7200€ en 9 premis de vals de compra; 3 per valor de 400€, 3 per valor de 800€ i 3 per valor de 1.200€ a través de la participació en uns sorteigs que s’han realitzat en el marc d’un programa especial i en directe per Canal Reus TV amb la presència d’entitats i personatges com Fito Luri, Joan Masdeu, l’Equip de Hoquei del Reus Deportiu o els Retaules. 


La valoració global de campanya és més que satisfactòria, superant amb escreix les expectatives tan a nivell qualitatiu com quantitatiu.


Es important remarcar que la campanya ha anat agafant força en el transcurs del temps i, que durant els últims dies, molta de la població mostrava el seu interès, demanant els Reuros als establiments on comprava (les butlletes que havia d'acumular per tal de poder participar). Aquest fet ha demostrat un creixement gradual del coneixement i la notorietat de l’acció.


Amb les dades obtingudes fins al moment podem afirmar que hi ha hagut una elevada participació femenina amb quasi 3000 participacions en total, el que equival a més de 40.000 Reuros bescanviats, que suposen més de 850.000€ en compres, d’un total 370.000 aprox. que es van repartir entre els més de 280 establiments participants. 

El sorteig pels 400€, l’import més baix, ha assolit 1800 participacions, el volum més alt de participacions dels tres tipus de premis als que es podia optar.


El període amb més activitat de la campanya nadalenca, en la qual s’han repartit més butlletes ha estat el comprès entre el 20 i el 28 de desembre, per contra, el màxim volum de participació ha estat en la fase final de campanya amb més de 3700 butlletes bescanviades per dia. 


Pel que fa a les dades més qualitatives, tot i que s’ha considerat una aposta amb certa complexitat, la valoració dels establiments participants és, en línies generals, molt positiva, qualificant-la de 6,8 sobre 10. Ha agradat a la majoria d’establiments participants (un 85%) i el 74% creuen indicat replicar-la la pròxima temporada.

Segons fons del Gaudí Centre, punt de bescanvi de butlletes, es qualifica la campanya de bonica i engrescadora. L’intercanvi de butlletes s’ha produït sense incidències i el participants s’ha mostrat content i satisfet amb la nova iniciativa. La major participació s’ha concentrat en els caps de setmana i les tardes, tot i que hi ha hagut un moviment continu de gent. En quan a volum, les compres més destacades provenien de sectors com joieria, perfumeria, mobles i decoració, alimentació i òptica.Des de El Tomb de Reus volem agrair el suport del personal del Gaudí Centre i la participació, col·laboració i promoció per part dels establiments adherits, els veritables promotors d’aquesta campanya.

Altres entrades

 • riot

  Presentem la nova pàgina web de El Tomb de Reus

  5 de Juliol del 2018

  Sumant els esforços dels professionals de Mirall Digital i el nostre equip hem conseguit arribar fins aquí, a aquesta nova pàgina web tant demanada i necessària.En aquet vídeo us assabentareu dels nous canvis i com funciona, a partrir d'ara, la nova pàgina web de El Tomb de Reus.

 • riot

  El Comerç de Reus amb la RIUADA SOLIDÀRIA al Francolí

  21 de Novembre del 2019

  Els comerços del Tomb de Reus, s'adhereixen al Mercadet solidari per la riuada al Francolí, que...

 • riot

  Comencen les rebaixes!

  24 de Gener del 2018

  Ja has passejat pel Tomb de Reus aquestes Rebaixes? Vine a visitar-nos, centenars d'establiments ...

 • riot

  Festa Major de Misericòrdia 2017

  18 de Setembre del 2017

  Del 21 al 25 de setembreDurant aquesta setmana se celebren les Festes de Misericòrdia, la segona...

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte