• icona llengua

Exposició Santi Pàmies – Nova col·lecció Mamut & Silvia Seró

santi-pamies-mamut

24 d'Octubre del 2018

Santi Pamies Joier presenta la nova col·lecció d’aquesta temporada Tardor-Hivern 2018-19 de Mamut, la seva marca pròpia de joies, i la de Silvia Seró, firma exclusiva de complements de pell i pèl, en una exposició que es pot visitar des de principi de mes fins al pròxim 31 d'octubre.

A la nova col·lecció de Mamut hi trobareu molt de color, predominant els verds, vermells i blaus i, la combinació de pedres precioses com els safirs, maragdes, robís i, les perles per donar lluminositat, amb l’essència de Mamut que és la banya, que aquesta temprada destaca en color negre. Aquesta temporada com a novetat s’ha començat a introduir també un altre material: la fusta de banús.

Les joies de Mamut es caracteritzen per ser peces úniques, de grans dimensions i molt extremades. 

Per la seva part, Silvia Seró, dissenyadora que dona nom a la seva pròpia firma de complements ofereix unes col·leccions amb un estil propi format per peces úniques i exclusives fabricades de forma artesanal per reconeguts experts. 

A l’exposició podreu els dissenys, complements fabricats en pell i pèl de tot tipus, destacant el visó i l’astracan, entre altres. Bosses de tot tipus, de la qual destacar com més especial la ronyonera, guants, xals, armilles, estoles i carteres, tot peces artesanals, úniques i de gran qualitat, que segueixen les tendències del moment i que s’ofereixen amb una gama de colors molt àmplia, des dels clàssics fins a colors vius, vibrants i atrevits.         

Els dissenys de Silvia Seró aporten tendència, elegància i exquisidesa.

Mamut i Silvia Seró, una fusió de exclusives joies de la joiera i joies de la pelleteria que es complementen entre si i, que estan dissenyades per una dona urbana, moderna i atrevida.

L’exposició que es pot visitar fins el 31 d’octubre a Santi Pàmies Joiers en horari comercial. 

Altres entrades

 • riot

  Presentem la nova pàgina web de El Tomb de Reus

  5 de Juliol del 2018

  Sumant els esforços dels professionals de Mirall Digital i el nostre equip hem conseguit arribar fins aquí, a aquesta nova pàgina web tant demanada i necessària.En aquet vídeo us assabentareu dels nous canvis i com funciona, a partrir d'ara, la nova pàgina web de El Tomb de Reus.

 • riot

  Les Botigues al Carrer - Estiu 2018

  12 de Setembre del 2018

  El passat 1 de setembre es va tancar amb èxit una nova edició de “Les Botigues al Carrer” ...

 • riot

  “A REUS X2” GUANYA EL DOBLE DEL QUE COMPRIS

  27 de Novembre del 2018

  Aquest Nadal, tot aquell que compri, gasti, mengi o begui als establiments adherits a la...

 • riot

  Visit Reus, la polsera de l'Estiu

  3 de Juny del 2019

  Des de l'Agencia de Promoció de Ciutat i amb l'objectiu de promocionar la ciutat a nivell turís...

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte