• icona llengua

Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia

misericordia reus

13 de Setembre del 2019

El mes de setembre és mes de tornada a la rutina, a l’escola i a la feina però a Reus, també és mes de Festa Major: les Festes de la Mare de Déu de Misericòrdia, en honor a la patrona de Reus.

 

Aquest any, els actes de les festes donaran el tret de sortirà el 21 de setembre i s’allargaran fins el 25, dia en que se celebra la festivitat de Misericòrdia, tot i que ja hi ha actes previs programats des del divendres 13 de setembre.

Els reusencs i tot aquell que visiti la ciutat durant aquests dies podrà gaudir de correfocs, trobada de gegants i les cercaviles del Seguici dels elements festius de la ciutat, castells, aplec de sardanes, concursos, fires gastronòmiques, vermuts, tallers, actuacions i mostres artístiques de caires diversos, concerts i revetlles.

A més es lliuraran els Guardons de la Ciutat, un homenatge públic a la societat civil de Reus amb l’entrega de la Medalla de la Ciutat a M. Àngels Ollé Romeu i mencions honorífiques a una 8a. de personatges i entitats de la ciutat.

 

El dia 21 de setembre a més de la programació pròpia dins el marc de les festes de Misericòrdia, tindrà lloc la Festa pel Dia Mundial de l’Alzheimer, un acte en el qual col·labora El Tomb de Reus i les altres entitats comercials (més info aquí)

 

Gaudeix de les tradicions reusenques i de la nostra cultura, de la festa i de totes les activitats que es duran a terme aquests dies.

Bones festes de Misericòrdia! 

Altres entrades

 • riot

  Registre de la Jornada Laboral

  7 d'Agost del 2019

  Us informem que des del 12 de maig de 2019 hi ha l’obligació a totes les empreses de tenir un...

 • riot

  Les Botigues al Carrer Estiu'19

  11 de Setembre del 2019

  Un nou any hem culminat el període de rebaixes d’estiu amb la ja consolidada campanya de “L...

 • riot

  Normativa sobre les Bosses de Plàstic

  7 d'Agost del 2019

  -         Aquí teniu un detall de la Normativa europea (Catalunya regu...

 • riot

  Reus 2018 ciutat de la música

  6 d'Abril del 2018

  El Tomb col·labora amb Reus 2018 ciutat de la música. Ho fa perquè molts dels actes es celebraran dins dels carrers i places d'El Tomb, i perquè la musica ens agrada...

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte