• icona cistella
    • icona llengua

Les Botigues al Carrer Estiu'19

botigues carrer reus

11 de Setembre del 2019

Un nou any hem culminat el període de rebaixes d’estiu amb la ja consolidada campanya de “Les Botigues al Carrer” que arriba a la seva 38a. edició.

Durant 4 dies, del dimecres 28 al dissabte 31 d’agost més d’un centenar d’establiments han tret al carrer els seus productes de temporada amb descomptes que han arribat fins al 80%.

Com ja es habitual, la gran majoria d’establiments son els especialitzats en moda, tot i que també han participat establiments dedicats a la bellesa i la cosmètica, perruqueries, òptiques, estancs i botigues de complements i decoració per la llar.

 

En línies generals els propis establiments participants fan una bona valoració d’aquesta edició de Les Botigues al Carrer i apunten que el millor dia va ser el dimecres 28 seguit del dissabte 31 d’agost i el pitjor el divendres. Valoren l’afluència de gent i el volum de ventes com a satisfactori.

 

El passat 1 de setembre es va tancar amb èxit una nova edició de “Les Botigues al Carrer” una de les campanyes comercials més notòries organitzades per El Tomb de Reus.

 

Aquesta campanya, que ve realitzant-se dos cops l’any, amb una edició a l’estiu i una altra a l’hivern, culminant amb el període de rebaixes de cada temporada, ha arribat aquests 29, 30, 31 d’agost i 1 de setembre a la seva 36a edició comptant amb més de 80 establiments participants, la majoria pertanyent a El Tomb de Reus.

 

Com a novetat en aquesta edició els establiments van poder decorar les seves parades i regalar a la mainada globus de color blau al mateix temps, el divendres i el dissabte per la tarda, dos personatges ben divertits, la Winona Blazer i el Jeremy Steels també es van recórrer els carrers d’el Tomb repartint globus i bon rollo, fet que els establiments participants han qualificat com una bona iniciativa.

Altres entrades

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte