• icona llengua

Lliurament premis Comprar a Reus val per 2

Lliuraments dels premis Comprar a Reus val per 2

8 de Gener del 2020

Avui s'ha fet el darrer lliurament dels premis de la campanya, Comprar a Reus val per 2. Els 12 afortunats dels sortejos realitzats els dies 20 i 27 de desembre de 2019, i aquest passat 3 de gener s'han citat al Gaudí Centre per rebre per part de El Tomb de Reus els premis corresponents. 

La quantitat total de 7.200 € en vals de compra, que a partir d'avui mateix i fins al 31 de març, tots els premiats ja poden començar a gaudir fent-los servir a tots els establiments que han participat a la campanya de El Tomb. Més info a https://eltombdereus.com/campanya/comprar-a-reus-val-per-2

Amb aquest acte es posa punt i final a la campanya de Nadal iniciada el passat dia 29 de novembre coincidint amb el Black Friday i l'encesa de llums de Nadal a Reus.

Des del Tomb de Reus volem donar l'enhorabona a les 12 persones guanyadores i agrair-los la confiança dipositada en el comerç de Reus. 
Altres entrades

 • riot

  Reus 2018 ciutat de la música

  6 d'Abril del 2018

  El Tomb col·labora amb Reus 2018 ciutat de la música. Ho fa perquè molts dels actes es celebraran dins dels carrers i places d'El Tomb, i perquè la musica ens agrada...

 • riot

  Visit Reus, la polsera de l'Estiu

  3 de Juny del 2019

  Des de l'Agencia de Promoció de Ciutat i amb l'objectiu de promocionar la ciutat a nivell turís...

 • riot

  Presentem la nova pàgina web de El Tomb de Reus

  5 de Juliol del 2018

  Sumant els esforços dels professionals de Mirall Digital i el nostre equip hem conseguit arribar fins aquí, a aquesta nova pàgina web tant demanada i necessària.En aquet vídeo us assabentareu dels nous canvis i com funciona, a partrir d'ara, la nova pàgina web de El Tomb de Reus.

 • riot

  Reus Blues & Jazz

  28 de Juny del 2017

  Del 6 al 16 de juliol viviu la 27ª edició del festivalÉs el memorial Jordi Bonet i Forés, té actuacions  a "El Tomb" i al resta de la Ciutat i us adjuntem el programa.

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte