• icona llengua

Pluja de peluixos pel "Cap Nen sense Joguina"

pluja de peluxios reus

4 de Decembre del 2019

El Reus Deportiu. Miró – FC Barcelona d’Hoquei del 3 de desembre ha estat un partit molt especial, ple d’emocions i espectacle en el qual El Tomb de Reus ha pogut participar i col·laborar.

La Cadena Ser, junt amb la Creu Roja Joventut, el Reus Deportiu i el suport d’El Tomb de Reus i Signo han fet possible un acte inèdit a favor de la campanya de Nadal “Cap nen sense joguina”, la campanya solidaria de recapta de joguines per aquells infants més desfavorits que promou la Creu Roja.

 

Es va fer una crida a tots els espectadors perquè portessin un peluix amb l’objectiu de realitzar una “pluja de peluixos” que tindria lloc a la mitja part del partit.

El Tomb de Reus, va aportar 250 peluixos per a aquells que no en tinguessin i per tots els nens de la grada jove del Reus Deportiu. El Sr. Reuro, el personatge nadalenc d’El Tomb de Reus i de la nostra campanya de Nadal “Comprar a Reus val per 2” va ser l’encarregat de repartir entre el públic, amb l’ajuda de la mainada del Reus, aquests peluixos.

 

A la mitja part va tenir lloc l’espectacular pluja de peluixos. Més de 900 peluixos llençats al mig de la pista, els quals van ser recollits en una gran lona amb l’ajuda dels pre-benjamins i benjamins de l’entitat esportiva, voluntaris de la Creu Roja i, el nostre Sr. Reuro.

 

La col·laboració per part d’El Tomb de Reus ha sigut possible gràcies a Cheapy Shop i Toys and factory.

 

 

Altres entrades

 • riot

  Reus 2018 ciutat de la música

  6 d'Abril del 2018

  El Tomb col·labora amb Reus 2018 ciutat de la música. Ho fa perquè molts dels actes es celebraran dins dels carrers i places d'El Tomb, i perquè la musica ens agrada...

 • riot

  Publicitat aèria

  11 de Setembre del 2005

  El Tomb de Reus sobrevola la Costa Daurada

 • riot

  El Tomb de Reus amb la Marató de TV3

  27 de Decembre del 2019

  Les botigues de El Tomb de Reus, van col·laborar al Bingo solidari organitzar&nbs...

 • riot

  Arrenquem la campanya de Nadal

  24 de Novembre del 2017

  Com cada any, la campanya de nadal és una de les més esperades per a tothom, tant pels negocis ...

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte