• icona llengua

Col·lecció Comunions 2019

1 de Gener del 2018 - 31 de Decembre del 2019

Comença l’any i és l’hora de pensar en el moment més esperat pels petits, i sobretot, petites de la casa: el dia de la comunió.
S’ha de comença a pensar en la preparació d’aquesta celebració, i el vestit és un dels elements més agraït i que més il·lusió fa a les nostres petites. A Blanca Miret trobaràs una col·lecció amb els nostres propis dissenys, dissenyats per nosaltres per aquest dia tan especial i tan esperat, perquè les grans protagonistes, les nostres princesetes puguin lluir el millor vestit.
A Blanca Miret tenim dues línies: Una més clàssica en la que utilitzem robes com piqué de cotó i mikado de seda per fer aconseguir vestits més sobris, elegants de tall clàssic amb faldilles llises o amb plecs i cossos treballats.
I, l’altra, una línia més romàntica, mes alternativa que dissenyem amb teles de tul, cossos de fantasia amb guipur de cotó o amb blondes de color i faldilles de tul plisat o llis en curt i llarg.
Els complements són un element molt importants en aquesta col·lecció: es fan servir complement de flors: corones de flors, cinturons, tocats, collarets amb creuetes i rosaris i, sabates o espardenyes amb flors.
Tots els vestits de la nostra col·lecció són fets a mida i confeccionats al nostre propi taller a Reus.
T’hi esperem!

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte