• icona llengua
ferran cerro

FERRAN CERRO RESTAURANT

Una cuina inspirada en viatges

Nascut a Reus l’any 1988, el 2004 comença la seva formació en el món dels fogons. Tot i començar a donar els seus primers passos prop de casa en restaurants com el Rincón de Diego i La Grava, la seva actitud inquieta el va portar a entrar a les millors cuines del nostre país. Des del 2006 fins el 2011, Ferran Cerro va ser part de l’equip de les cuines del Celler de Can Roca, el restaurant Arzak, el restaurant Sant Pau, de Carme Ruscalleda, i l’any 2016 com a jefe de cuina de Nandu Juvany. Però, sens dubte, un dels cuiners que més ha influït en la cuina de Ferran Cerro ha estat Sergi Arola, amb qui ha compartit grans projectes i experiències, a part de ser el seu cap de cuina del restaurant de Madrid.

Finalment, Ferran Cerro torna a casa per obrir el seu propi restaurant, FC Restaurant, on tots els plats tenen un pessic de la seva història.

Troba'ns al mapa

Facebook

Si estàs veient això, és molt possible que tinguis la protecció contra rastreig activat en el teu cercador Firefox o quelcom similar i per això no pots visualitzar alguns feeds de les xarxes socials.

Altres xarxes socials

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte