• icona llengua

Augmenta l’interès dels visitants de Reus pel patrimoni cultural de la ciutat

Visit Reus El Tomb de Reus

7 d'Agost del 2019

Les visites al patrimoni cultural de Reus s’han incrementat en un 11% de mitjana entre els mesos de juny i juliol respecte al mateix període de 2018. L'Agència de Promoció de Ciutat «Reus Promoció» considera que les dades fins a 31 de juliol confirmen la consolidació de Reus com a una de les principals destinacions de turisme cultural de la Costa Daurada, un posicionament que referma la línia de treball que s’està realitzant per diversificar el producte turístic de la ciutat.

La campanya d’estiu de Reus té com a objectius principals augmentar el nombre de visitants a la ciutat i incrementar el seu temps d'estada, afavorint el retorn a la ciutat i les possibilitats de despesa. Prèviament, Reus Promoció havia realitzat diferents accions de promoció amb l’objectiu de difondre els principals atractius turístics de la ciutat, entre les que cal destacar l’assistència a fires i promocions, la millora i diversificació del producte turístic, la campanya de comunicació dirigida a la consolidació de la marca «Visit Reus!» i l’ampliació dels punts d'atenció al visitant.

A falta de les dades definitives de la campanya «Visit Reus Summer», que s'allargarà fins el dia 30 de setembre, l'Agència Reus Promoció fa una valoració positiva de les dades de visitants d’aquests dos primers mesos de campanya.

Polsera Visit Reus
Destacar que l'increment més important de les dades es dóna en la venda de les polseres Visit Reus (+40%)

Per tal de millorar la promoció i utilització de la polsera i de l’app VisitReus, durant la campanya d'estiu s'han instal·lat «displays» als diferents equipaments culturals, comerços i establiments de restauració on s’apliquen les promocions, amb l’objectiu d'incentivar als usuaris per a que es descarreguin l'aplicació, així com la visita als diferents espais. Per la compra de la polsera, s'obsequia al visitant amb un «Welcome Pack» (bossa VisitReus, material promocional i element de marxandatge).

El perfil dels usuaris de la polsera «Visit Reus» és el següent:

 • Procedència: 2% Reus, 28% Catalunya (principalment demarcació de Barcelona), 12% Resta de l'Estat (Comunitat Valenciana, Madrid i País Basc com a comunitats més destacades) i 57% internacional (Rússia i França, seguit de Regne Unit, Bèlgica i Holanda com a països més destacats).
 • Edat: 66% adults, 17% sèniors, 10% nens entre 8 i 15 anys i 7% nens fins a 7 anys

Pots llegir la noticia completa a fent click AQUÍ

Descobreix els establiments participants AQUÍ

Altres entrades

 • riot

  Arrenquem la campanya de Nadal

  24 de Novembre del 2017

  Com cada any, la campanya de nadal és una de les més esperades per a tothom, tant pels negocis ...

 • riot

  Reus és Nadal

  20 de Novembre del 2018

  Del 23 de novembre al 6 de gener, l'Agencia de Reus Promoció posa en marxa una nova campanya de ...

 • riot

  Comencen les rebaixes!

  24 de Gener del 2018

  Ja has passejat pel Tomb de Reus aquestes Rebaixes? Vine a visitar-nos, centenars d'establiments ...

 • riot

  L'edició de REUS OCULT 2017 ja ha arribat !

  6 de Setembre del 2017

  El pròxim 16 i 17 de setembre i només en 48 h l'Associació Espais Ocults et dona l'oportunitat...

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte