• icona llengua

Curs d'Instagram des de Zero

curs instagram reus

14 de Juny del 2019

Des d'El Tomb de Reus som plenament conscients de l'impacte i la importància de les xarxes socials avui en dia. No hi ha dubte de que ser-hi present és indiscutible, és el present i és el futur i les botigues de Reus: comerços, establiments de serveis, bars i restaurants han de tenir i gestionar les seves xarxes socials en les quals Instagram es la xarxa amb més projecció i interès a dia d'avui. 
Per aquest motiu, i per tal de donar un servei de qualitat als associats,  El Tomb de Reus, ha posat en marxa un curs per conèixer i saber gestionar aquesta xarxa social des de zero. Un curs que pretén ser molt pràctic, molt realista i alhora, molt enfocat al comerç local, al comerç de Reus i més concretament encara a la realitat de cada assistent en aquestes sessions formatives. 
Es tracta d'un curs dividit en 3 sessions amb una assistència limitada a 15 persones per tal de fomentar la interacció i que els assistents puguin gaudir-ne al màxim. 
Aquest dimecres 12 de juny s'ha realitzat la primera d'aquestes sessions. Una sessió introductòria on s'ha vist que es Instagram, el vocabulari propi utilitzat en aquesta xarxa social, s'ha vist i explorat la seva Interface y s'ha treballat els perfils amb informació, eines i consells pragmàtics. 
Les pròximes sessions es realitzaran el dimecres 19 i 26 de juny en horari de migdia. En aquestes es treballarà el contingut en els perfils i en les histories, es donaran eines, exemples, idees, trucs i també hi haurà temps de posar-ho en pràctica, compartir experiències i resoldre dubtes. 

El curs està complet però si estàs interessat en realitzar-lo, si us plau, contacta amb nosaltres a través del correu accio@eltombdereus.com per tal d'informar-te de possibles vacants o la realització d'un altre curs en un futur. 

Altres entrades

 • riot

  47a Fira Expro/Reus

  27 de Setembre del 2017

  Del 11 octubre 2017 al 15 octubre 2017La Fira és un dinamitzador econòmic i esdeveniment socia...

 • riot

  Les Rebaixes Estiu'19

  2 de Juliol del 2019

  El període oficial de Rebaixes d'Estiu del 2019 a Reus és des de l'1 de juliol fins al 31 d'ago...

 • riot

  El Centenari del Colmado Baró

  23 d'Octubre del 2018

  El passat dissabte 6 d’octubre, ColmadoBaró, l’emblemàtic establiment dedicat al subministr...

 • riot

  El Tomb als accessos a la Ciutat

  4 de Maig del 2005

  El Tomb és la imatge d'entrada a Reus. La majoria d'entrades de la Ciutat reben els reusencs i visitants amb unes tanques amb la imatge de El Tomb.

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte