• icona llengua

Dia Mundial contra el Cancer de Mama - Toca't sense por

cancer mama reus

25 d'Octubre del 2019

Aquest any, el Tomb de Reus, a través dels seus associats, col·labora amb la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre en motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama que cada any es celebra el 18 d'octubre. 

Els establiments d’El Tomb de Reus disposen de guardioles per a que aquell que ho vulgui pugui fer els seus donatius en favor de la lluita i, el cartell dissenyat en motiu d’aquesta diada i que conté tots els actes que s’han preparat  propòsit que tindran lloc el divendres dia 25 d’octubre.

ACTES, DIVENDRES 25 D'OCTUBRE

A les 16h es realitzarà l’acte de Benvinguda a la Sala d’actes de l’Antic Hospital a càrrec del Sr. Òscar Subirats Torrebadell, regidor de Salut Pública i Ciutadania, la Sr. Montserrat Flores Juanpere, regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, i la Sr. Maria Rosa Borràs Alberich, delegada de Reus de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Seguidament, la xerrada “Les dones i els homes poden fer detecció precoç” a càrrec de les llevadores de l’ASSIR (Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva de Reus).

A les 17:30h Les gegantes de Reus ballaran contra el càncer de mama. La cercavila començarà a la Plaça de l’Indi i arribarà fins a la Plaça del Mercadal.

A les 18h Batucada solidària a càrrec del grup de percussió Les Lloques

A més, en motiu d'aquest dia tan senyalat, des de l'associació s'ha animat als associats que realitzessin activitats solidaries com per exemple el Maquillatge Solidari de Perfumeria Julia que, dins un entorn festiu, ofereix maquillatges solidaris per 10€ durant tot el dia, el divendres 25 d'octubre coincidint amb el gruix de les activitats programades per la Lliga Contra el Càncer.

“Toca’t sense por!”

Altres entrades

 • riot

  El Tomb als accessos a la Ciutat

  4 de Maig del 2005

  El Tomb és la imatge d'entrada a Reus. La majoria d'entrades de la Ciutat reben els reusencs i visitants amb unes tanques amb la imatge de El Tomb.

 • riot

  Exit de la Campanya de Nadal #AReusX2

  21 de Gener del 2019

  Un cop finalitzada de campanya de Nadal que aquest any, per tal de donar promoció a la...

 • riot

  Presentem la nova pàgina web de El Tomb de Reus

  5 de Juliol del 2018

  Sumant els esforços dels professionals de Mirall Digital i el nostre equip hem conseguit arribar fins aquí, a aquesta nova pàgina web tant demanada i necessària.En aquet vídeo us assabentareu dels nous canvis i com funciona, a partrir d'ara, la nova pàgina web de El Tomb de Reus.

 • riot

  Comencen les rebaixes!

  24 de Gener del 2018

  Ja has passejat pel Tomb de Reus aquestes Rebaixes? Vine a visitar-nos, centenars d'establiments ...

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte