• icona cistella
  • icona llengua

Exposició Santi Pàmies – Nova col·lecció Mamut & Silvia Seró

santi-pamies-mamut

24 d'Octubre del 2018

Santi Pamies Joier presenta la nova col·lecció d’aquesta temporada Tardor-Hivern 2018-19 de Mamut, la seva marca pròpia de joies, i la de Silvia Seró, firma exclusiva de complements de pell i pèl, en una exposició que es pot visitar des de principi de mes fins al pròxim 31 d'octubre.

A la nova col·lecció de Mamut hi trobareu molt de color, predominant els verds, vermells i blaus i, la combinació de pedres precioses com els safirs, maragdes, robís i, les perles per donar lluminositat, amb l’essència de Mamut que és la banya, que aquesta temprada destaca en color negre. Aquesta temporada com a novetat s’ha començat a introduir també un altre material: la fusta de banús.

Les joies de Mamut es caracteritzen per ser peces úniques, de grans dimensions i molt extremades. 

Per la seva part, Silvia Seró, dissenyadora que dona nom a la seva pròpia firma de complements ofereix unes col·leccions amb un estil propi format per peces úniques i exclusives fabricades de forma artesanal per reconeguts experts. 

A l’exposició podreu els dissenys, complements fabricats en pell i pèl de tot tipus, destacant el visó i l’astracan, entre altres. Bosses de tot tipus, de la qual destacar com més especial la ronyonera, guants, xals, armilles, estoles i carteres, tot peces artesanals, úniques i de gran qualitat, que segueixen les tendències del moment i que s’ofereixen amb una gama de colors molt àmplia, des dels clàssics fins a colors vius, vibrants i atrevits.         

Els dissenys de Silvia Seró aporten tendència, elegància i exquisidesa.

Mamut i Silvia Seró, una fusió de exclusives joies de la joiera i joies de la pelleteria que es complementen entre si i, que estan dissenyades per una dona urbana, moderna i atrevida.

L’exposició que es pot visitar fins el 31 d’octubre a Santi Pàmies Joiers en horari comercial. 

Altres entrades

 • riot

  Visites Turístiques pel comerç de Reus

  22 de Maig del 2019

  Aquest dimarts 21 i dimecres 22 de maig el comerç de Reus ha pogut fer turisme per la seva prò...

 • riot

  Reus capital cultura catalana

  20 de Maig del 2017

  El 2017 Reus va ser la capital de la cultura catalana, i El Tomb ho va viure en directe, doncs moltíssims actes es van celebrar al centre de la ciutat.Si vols més informació visita l'adreça: www.capitalcultura.reus.catTanmateix, nosaltres et deixem un boci d'El Tomb, dins el vídeo de cloenda. 

 • riot

  Aquest Nadal, Comprar a Reus val per 2 (bases de la promoció)

  26 de Novembre del 2019

  Aquest Nadal, tot aquell que compri, gasti, mengi o begui als establiments adherits a la campan...

 • riot

  Comença el curs amb una bona visió

  24 de Setembre del 2018

  L'inici de curs és un bon moment per fer una bona "posada a punt" i així començar les classes...

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte