• icona llengua

Festa Major de Sant Pere Reus

sant-pere-reus

3 de Juny del 2019

El mes de juny és mes de Festa Major de Reus! Els reusencs celebrem el Sant del nostre patró Sant Pere en un marc festiu incomparable, aquest any, amb més de 200 actes que es durant a terme, en el seu gruix més destacat del 24 al 29 de juny de 2019. Però el tret de sortida de la Festa Major serà a càrrec del ja tradicional “Hola Sant Pere” de la mà dels alumnes del primer cicle de les escoles de la ciutat el pròxim dimecres 12 de juny a la Plaça Mercadal.

Com a novetat d’aquest any destacar els concerts del Festival d’Estiu FAR, la programació de Corpus i la celebració dels 50 anys dels Nanos de Reus, els 300 anys de l’entrada del Carrasclet a Reus o els 10 anys del Ball de Dames i Vells, els 5 de la Cucafera i els 15 del Lleó.

Aquest any, el Pregó de Festa Major del dia 24 de juny anirà a càrrec de l’expresident de la Cambra de Comerç de Reus,  Isaac Sanromà, que precedirà la primera de les Tronades de la festa i el concert posterior a càrrec de l’Orfeó Reusenc a la Prioral.

Fins al dia 29 de juny, el Dia de Sant Pere, el calendari s'omple d'actes, entre els concerts Vermut al Jardí de la Casa Rull, les varietées de Sant Perico, els Cóssos, la Festa Major Petita, les Completes, etc... una gran quantitat d'actes en els que aquest any la música tindrà un protagonisme especial.

Entre aquests actes també volem destacar l'Electro-Vermut que es realitzarà el 30 de juny (de 12h a 16h) a la Plaça del Teatre. El Tomb col·labora en aquest acte, tots els associats podran gaudir de tiquets gratuïts (número limitat) i realitzarem sortejos de Packs (2 Vermuts + 2 Creps) a través de les nostres XXSS, així que estigues atent! 

El cartell d’aquesta any es disseny del dissenyador gràfic Joan Dalmau.


Consulta tota la programació a https://www.reus.cat/sites/reus/files/programa_festa_major_2019.pdf

Altres entrades

 • riot

  Calendari de Festius 2019

  21 de Gener del 2019

  Aquí tens el calendari dels dies Festius d'aquest 2019 a Reus i, marcat en vermell els festius d...

 • riot

  Jo mullo, tu remulles

  28 de Maig del 2019

  L’Ajuntament de Reus ha posa en marxa la campanya per fomentar el civisme entre els propietaris...

 • riot

  Festa Major de Misericòrdia 2017

  18 de Setembre del 2017

  Del 21 al 25 de setembreDurant aquesta setmana se celebren les Festes de Misericòrdia, la segona...

 • riot

  3a edició "A Reus fem Comerç"

  11 d'Octubre del 2018

  L'Agència Reus Promoció organitza la tercera edició de la j...

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte