• icona llengua

Les Botigues al Carrer Hivern 2019

Les botigues al Carrer Reus

28 de Febrer del 2019

Per tancar la temporada de rebaixes d’hivern, els propers dies 6, 7, 8 i 9 de març, El Tomb de Reus organitzem novament la campanya comercial “Les Botigues al Carrer”, amb la participació de la Unió de Botiguers de Reus i amb el suport de l'Agència Reus Promoció.

Més d'un centenar d'establiments de diferents sectors del comerç, serveis i restauració prendran part, un any més, en aquesta iniciativa que culmina el període de rebaixes d'hivern i que enguany arriba a la 37ena edició.

De de l'’organització, que s'ha decidit posposar la data de la campanya una setmana per no coincidir amb el Carnaval, una de les festivitats més celebrades a la ciutat, destaquem el fet que el comerç és un dels principals actius de la ciutat i que les “Botigues al Carrer” es converteixen cada edició en la gran festa del comerç. Aquesta campanya és una motiviació per als visitants i per la pròpia ciutadania que permet descobrir grans oportunitats comercials, gaudint d'una àmplia oferta d'oci, gastronomia i cultura.

La ciutat de Reus, i especialment les zones comercials més cèntriques, reviuran una temporada més la campanya “Les Botigues al Carrer”, amb la qual els establiments podran treure al carrer els seus productes i oferir importants descomptes.

Aquesta iniciativa de l’associació es ve realitzant cada any, al final dels períodes de rebaixes d'hivern i d'estiu.

Un any més es consolida aquesta acció de promoció comercial que contribueix a atraure visitants del radi d’influència de Reus i a dinamitzar el consum en el marc d'una gran oferta que més enllà del comerç inclou importants valors patrimonials i culturals.

Pots consultar la llista dels establiments participants aquí

Consulta les ofertes i promocions dels Establiments participants de El Tomb de Reus aquí 

Altres entrades

 • riot

  Naixement d'El Tomb de Reus

  18 de Juliol del 2000

  A l'estiu del 2000 un quants caps de carrer aproven crear "Reus - Centre Comercial al aire lliure...

 • riot

  Presentem la nova pàgina web de El Tomb de Reus

  5 de Juliol del 2018

  Sumant els esforços dels professionals de Mirall Digital i el nostre equip hem conseguit arribar fins aquí, a aquesta nova pàgina web tant demanada i necessària.En aquet vídeo us assabentareu dels nous canvis i com funciona, a partrir d'ara, la nova pàgina web de El Tomb de Reus.

 • riot

  Valoració de Setmana del Comerç "Tot Queda a Casa"

  3 d'Abril del 2019

  Aquesta 3a. setmana del comerç ha agafat una dimensió diferent a les altres dues edicions an...

 • riot

  A Reus fem comerç

  14 de Març del 2018

  ATENCIÓ COMERÇ I SERVEIS DE REUS! Dins del marc de la 2a edició de la Setmana del Comerç...

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte