• icona cistella
    • icona llengua

Rècord a la Gala Cap Nen Sense Joguina

Cap Nen Sense Joguina bat rècords

7 de Gener del 2020

La campanya Cap Nen Sense Joguina té com a objectiu la recollida i distribució de joguines  perquè tots els infants i joves amb situació de vulnerabilitat gaudeixin d'una joguina nova el dia de Reis.

El passat dissabte dia 4 de gener al vespre, va tenir lloc al Teatre Fortuny de Reus una Gala benèfica destinada a aquesta campanya de SER Catalunya en col·laboració amb Creu Roja Joventut.

Un cop més Reus va demostrar la seva solidaritat ja que, el Teatre es va omplir de gom a gom, una gala que va comptar amb un programa musical, teatral i fins i tot molt festiu, en què també van aparèixer per sorpresa dels assistents, el Lleó petit de Reus i els Xiquets de Reus.

Tot i que el moment més màgic del vespre  va ser  quan Jordi Cartanyà, presentador de la Gala, anunciava que Cap Nen Sense Joguina havia aconseguit 2.366 joguines a les comarques tarragonines multiplicant per deu les recollides l'any anterior.

Una iniciativa que no es van voler perdre els establiments de El Tomb de Reus i a la que van oferir la seva col·laboració.Altres entrades

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte