• icona cistella
  • icona llengua

Tornen les botigues al carrer

Botigues al carrer

24 de Febrer del 2020

Per tancar la temporada de rebaixes d’hivern, els propers dies 26, 27, 28 i 29 de febrer, El Tomb de Reus organitza novament la campanya comercial “Les Botigues al Carrer”, amb la participació de la Unió de Botiguers de Reus i amb el suport de l'Agència Reus Promoció. Aquesta iniciativa de l’associació El Tomb de Reus es realitza cada any, al final dels períodes de rebaixes d'hivern i d'estiu.

Un centenar d'establiments de diferents sectors del comerç i serveis prendran part en aquesta iniciativa que culmina el període de rebaixes d’hivern i que arriba a la 39ena edició.

L’organització destaca el fet que el comerç és un dels principals actius de la ciutat i que les “Botigues al Carrer” es converteixen cada edició en la gran festa del comerç i motiven als visitants i a la pròpia ciutadania a descobrir grans oportunitats comercials, gaudint d’una amplia oferta d’oci, gastronomia i cultura.

La ciutat de Reus, i especialment les zones comercials més cèntriques, reviuran una temporada més la campanya “Les Botigues al Carrer”, amb la qual els establiments trauran al carrer els seus productes i oferiran importants descomptes acompanyats d’una decoració de globus de color blau, imatge de la campanya.

Un any més es consolida aquesta acció de promoció comercial que contribueix a atraure visitants del radi d’influència de Reus i a dinamitzar el consum en el marc d'una gran oferta

Altres entrades

 • riot

  Vaga General 21 de febrer

  20 de Febrer del 2019

  Us informem que La Intersindical-CSC ha anunciat que la vaga general pel c...

 • riot

  Comencen les rebaixes!

  24 de Gener del 2018

  Ja has passejat pel Tomb de Reus aquestes Rebaixes? Vine a visitar-nos, centenars d'establiments ...

 • riot

  Festa de la Primavera 2019

  25 d'Abril del 2019

  Del dilluns 29 d’abril al diumenge 5 de maig es durà a terme a la ciutat la setena edició de...

 • riot

  Les Botigues al Carrer - Estiu 2018

  12 de Setembre del 2018

  El passat 1 de setembre es va tancar amb èxit una nova edició de “Les Botigues al Carrer” ...

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte