• icona llengua
Bóboli

BOBOLI

Descobreix el món amb boboli!

“Curiosos? Inquiets? Ocurrents? Trapelles? Divertits? Sí. Tot això i més. Així són els nens i així és també boboli. Perquè volem créixer amb ells, volem explorar amb ells, volem acompanyar-los en el seu descobriment del món. Des del naixement de la marca el 1984, a boboli no hem parat d’investigar, d’explorar… noves tendències, dissenys, nous mercats… Som curiosos per naturalesa, com els nens boboli!

Les nostres col·leccions estan plenes de color, de vitalitat, d’alegria... plenes d’innovació, diversió, actualitat… un estil únic per als petits amb més personalitat amb un disseny propi i exclusiu: moda funcional, còmoda que acompanya al nen en totes les etapes de la seva vida (de 0 a 16 anys). La col·lecció és àmplia, amb una gran varietat de teixits, colors, bordats, estampats... 2 col·leccions a l’any amb 6 línies de producte: Newborn, Baby, Kids, Acqua, Soft i Chic que es tradueixen en més de 700 models per temporada.

Descobreix el color, descobreix la imaginació, descobreix l’aventura, descobreix la diversió… DESCOBREIX EL MÓN AMB BOBOLI!”

Troba'ns al mapa

Facebook

Si estàs veient això, és molt possible que tinguis la protecció contra rastreig activat en el teu cercador Firefox o quelcom similar i per això no pots visualitzar alguns feeds de les xarxes socials.

Altres opcions...

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte