El restaurant Casa Coder, es troba situat al centre històric de Reus, davant d’una de les joies modernistes d’aquesta ciutat, la Casa Navás, obra de l’arquitecte Lluís Domènech i Muntaner, deixeble d’Antoni Gaudí.

El nom Coder sempre ha estat vinvulat a la història de la ciutat de Reus. Es tenen noticies que daten des del 1776 i a l´any 1790 quan Joan Coder va fundar l´establiment que encara coneixen com a Casa Coder.

Ubicada a la plaça del Mercadal, el rovell d´ou de la ciutat fins a la fi del segle passat, la Casa Coder venia tot tipus de productes i curiositats al costat de parades de verdura, dels fabricants d´aiguardent i dels venedors d´aviram viva. Esperma de balena, te de roca, anis estrellar, midó en flor o confits purgants són alguns exemples de l´exòtic caràcter botiguer de Casa Coder.

Des dels seus inicis fins a la coneguda drogueria, la botiga va anar passant de generació en generació conservant el seu aspecte genuí.

És precisament aquest esperit el que ens ha motivat a preservar la dimensió històrica que Casa Coder té per a la gent de Reus. Ara, amb respecte i admiració, la nostra intenció ès fer arribar la Casa Coder en forma de restaurant a l´activitat diària de tots els ciutadans i visitants de Reus.