• icona cistella
    • icona llengua
robuste optics

ROBUSTÉ ÒPTICS

Robusté Òptics, la teva òptica amiga

A Robusté Òptics i Audiometristes cuidem de la teva salut visual i auditiva. Som especialistes de tracte molt humà, contínuament en formació i als nostres gabinets treballem amb equips d'última generació incloent el control de la pressió intraocular i el fons de l'ull per prevenir futures malalties, més val prevenir que curar.
Ens caracteritza una amplia formació en adaptacions de lents de contacte en corneas irregulars i ulls secs; busquem la millor solució per a cada persona.

Tenim una acurada selecció d'ulleres de disseny i moda independent, de les quals es respecta la comoditat, lleugeresa, colors i formes.

Ens involucrem en escollir la solució òptica o auditiva que més s'adapta a les teves necessitats segons els teus hàbits i entorn quotidians, ja sigui practicant esport, al lloc de treball o a l'aire lliure.

Troba'ns al mapa

Historial Blog-Web-XXSS

Ulleres al 40%

Obrim el dilluns 11

Obrim el dilluns 11!

No passis per alt el Black Week

Han arribat les REBAIXES a Robusté Òptics!!

Comença el curs amb bon ull!

Campanya Bons Reus

Facebook

Si estàs veient això, és molt possible que tinguis la protecció contra rastreig activat en el teu cercador Firefox o quelcom similar i per això no pots visualitzar alguns feeds de les xarxes socials.
× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte