• icona llengua

Les Botigues al Carrer - Estiu 2018

Image

12 de Setembre del 2018

El passat 1 de setembre es va tancar amb èxit una nova edició de “Les Botigues al Carrer” una de les campanyes comercials més notòries organitzades per El Tomb de Reus.

Aquesta campanya, que ve realitzant-se dos cops l’any, amb una edició a l’estiu i una altra a l’hivern, culminant amb el període de rebaixes de cada temporada, ha arribat aquests 29, 30, 31 d’agost i 1 de setembre a la seva 36a edició comptant amb més de 80 establiments participants, la majoria pertanyent a El Tomb de Reus.

Cada cop són més els comerços participants a “Les Botigues al Carrer”, no només aquells especialitzats en moda, sinó també d’altres d’activitats tan diverses com la bellesa, l’òptica, la decoració de la llar, i fins i tot estancs, tots oferint els seus productes a preus molt especials amb descomptes que han arribat al 70% sobre els preus originals. 

Pel que fa al públic, edició rere edició, es va detectant un augment de l’interès i la participació. D’aquesta 36a edició, cal destacar la bona acollida que ha tingut per part del públic general amb una molt bona resposta i bones ventes per als comerços participants que, finalitzen així la temporada d’estiu d’aquest 2018.

 

 

Altres entrades

 • riot

  Inauguració d’Atemporal

  10 d'Octubre del 2018

  El passat dissabte 15 de setembre es va inaugurar l’Atemporal Esthetic Lab, un renovat Centre ...

 • riot

  Naixement d'El Tomb de Reus

  18 de Juliol del 2000

  A l'estiu del 2000 un quants caps de carrer aproven crear "Reus - Centre Comercial al aire lliure...

 • riot

  Reus capital cultura catalana

  20 de Maig del 2017

  El 2017 Reus va ser la capital de la cultura catalana, i El Tomb ho va viure en directe, doncs moltíssims actes es van celebrar al centre de la ciutat.Si vols més informació visita l'adreça: www.capitalcultura.reus.catTanmateix, nosaltres et deixem un boci d'El Tomb, dins el vídeo de cloenda. 

 • riot

  Reus Blues & Jazz

  28 de Juny del 2017

  Del 6 al 16 de juliol viviu la 27ª edició del festivalÉs el memorial Jordi Bonet i Forés, té actuacions  a "El Tomb" i al resta de la Ciutat i us adjuntem el programa.

× T'has subscrit correctament
× Aquest email ja ha estat registrat