• icona llengua

Les Botigues al Carrer - Estiu 2018

les botigues al carrer Resu

12 de Setembre del 2018

El passat 1 de setembre es va tancar amb èxit una nova edició de “Les Botigues al Carrer” una de les campanyes comercials més notòries organitzades per El Tomb de Reus.

Aquesta campanya, que ve realitzant-se dos cops l’any, amb una edició a l’estiu i una altra a l’hivern, culminant amb el període de rebaixes de cada temporada, ha arribat aquests 29, 30, 31 d’agost i 1 de setembre a la seva 36a edició comptant amb més de 80 establiments participants, la majoria pertanyent a El Tomb de Reus.

Cada cop són més els comerços participants a “Les Botigues al Carrer”, no només aquells especialitzats en moda, sinó també d’altres d’activitats tan diverses com la bellesa, l’òptica, la decoració de la llar, i fins i tot estancs, tots oferint els seus productes a preus molt especials amb descomptes que han arribat al 70% sobre els preus originals. 

Pel que fa al públic, edició rere edició, es va detectant un augment de l’interès i la participació. D’aquesta 36a edició, cal destacar la bona acollida que ha tingut per part del públic general amb una molt bona resposta i bones ventes per als comerços participants que, finalitzen així la temporada d’estiu d’aquest 2018.

 

 

Altres entrades

 • riot

  Festa Major de Misericòrdia 2017

  18 de Setembre del 2017

  Del 21 al 25 de setembreDurant aquesta setmana se celebren les Festes de Misericòrdia, la segona...

 • riot

  L'edició de REUS OCULT 2017 ja ha arribat !

  6 de Setembre del 2017

  El pròxim 16 i 17 de setembre i només en 48 h l'Associació Espais Ocults et dona l'oportunitat...

 • riot

  Reus Blues & Jazz

  28 de Juny del 2017

  Del 6 al 16 de juliol viviu la 27ª edició del festivalÉs el memorial Jordi Bonet i Forés, té actuacions  a "El Tomb" i al resta de la Ciutat i us adjuntem el programa.

 • riot

  La recepta dels panellets del Colmado

  24 d'Octubre del 2019

  Arriba la Castanyada, Tot Sants, les castanyes, els moniatos i, els panellets! I hem preguntat al...

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte