• icona cistella
  • icona llengua

Relleu a la presidència de El Tomb de Reus

Relleu presidència El Tomb de Reus

11 de Juny del 2020

Jacint Pallejà retorna a la presidència de El Tomb de Reus en un moment clau per l’entitat. Gemma Molner, que ha ocupat el càrrec des del juliol del 2014, deixa el càrrec per motius personals, tot i que continuarà molt lligada a l’entitat com a vocal de la Junta. Durant els 6 anys de mandat, Molner ha liderat el procés de modernització de l’entitat consolidant la presència de El Tomb de Reus en entorns digitals i la forta presència en campanyes a peu de carrer com la campanya de Nadal, La festa de la primavera o Les botigues al carrer.
Pallejà, que va deixar el càrrec l’any 2014, torna perquè la complexitat de la situació actual obliga als altres possibles candidats al càrrec a estar mes que mai al timó del negoci, mentre ell té una situació personal més favorable, on el relleu en la gestió del negoci familiar li permetrà dedicar el temps necessari per afrontar els reptes de present i de futur de l’entitat.
El relleu, plantejat com un parèntesi de màxim quatre anys, que, d’acord amb els estatuts, es formalitzarà en la propera Assemblea General de l’entitat, ha de permetre a El Tomb de Reus afrontar, el més cohesionats possible, l’època post Covid-19 amb les màximes garanties, la creació de la futura Àrea de Promoció Econòmica Urbana (BID-APEU) i la gestió del Marketplace de El Tomb de Reus online.
La crisi sanitària ha posat el comerç local de Reus en una situació molt difícil, havent de tancar tots els comerços per primera vegada a la història durant gairebé 2 mesos, i el paper de les entitats comercials serà, més que mai, imprescindible perquè el teixit comercial de la Ciutat es pugui recuperar d’aquest sotrac.
Jacint Pallejà, després d’uns anys allunyat, ha col·laborat els últims temps en l’àrea digital de l’entitat (web i xarxes socials) i s’ha involucrat en el projecte de les BID-APEU, que està tramitant la Generalitat i que esperem que arribi aviat al Parlament de Catalunya. Aquesta llei permetrà canviar de manera significativa tant l’entitat com el centre comercial de la ciutat de Reus en el moment que es posi en marxa.

Altres entrades

 • riot

  Entrega de Premis #MiraQueTinc

  13 de Juny del 2019

  El passat 4 de juny es va fer entrega dels premis del Concurs de fotografia d'Instagram sota el ...

 • riot

  Festa Major de Misericòrdia 2017

  18 de Setembre del 2017

  Del 21 al 25 de setembreDurant aquesta setmana se celebren les Festes de Misericòrdia, la segona...

 • riot

  Les Botigues al Carrer Hivern 2019

  28 de Febrer del 2019

  Per tancar la temporada de rebaixes d’hivern, els propers dies 6, 7, 8 i 9 de març, El Tomb ...

 • riot

  Reus 2018 ciutat de la música

  6 d'Abril del 2018

  El Tomb col·labora amb Reus 2018 ciutat de la música. Ho fa perquè molts dels actes es celebraran dins dels carrers i places d'El Tomb, i perquè la musica ens agrada...

× Les dades han sigut processades correctament
× Aquest email ja ha estat registrat
× Captcha incorecte