Canada House és l’espai on els nens són ells mateixos, se senten lliures, feliços i aprenen divertint-se, creant i experimentant. Deixem als nens ser nens.
Aquest és el nostre homenatge a una forma d’entendre la vida, d’educar i en definitiva, de donar suport als més petits en el seu desenvolupament.

Els nens són els grans protagonistes de les nostres històries i per això tenen un paper actiu i essencial en tot el procés creatiu. La nostra passió és cuidar tots els detalls perquè cada peça de roba transmeti la filosofia de la nostra marca.
Cada peça de roba té una història que la fa única. Les nostres col·leccions neixen d’un procés que combina la inspiració en les tendències més actuals i la demanda del públic més fidel i cada vegada més exigent.
Canada House trobaràs peces còmodes i ideals per jugar, ballar, resistents a tobogans, caigudes i emocionants partits de futbol…dels 0 als 16 anys.
Les nostres col·leccions són la perfecta combinació d’estil urbà i actual amb durabilitat i qualitat, utilitzant cotons pentinats i fibres naturals.

Establiments similars