Clínica dental situada en ple centre de Reus, des de l’any 2003. Oferim tot tipus de servei habituals d’odontologia i implantologia des d’unes modernes instal·lacions que disposen de quatre gabinets amb tecnologia d’avantguarda i els tractaments més actuals tot recolzat per la marca Vitaldent, una marca amb més de 28 anys d’experiència.
Tractaments disponibles: Estètica dental, Implantologia, Ortodòncia (normal o invisible), Odontologia general, Endodòncia, Periodòncia i servei integral d’atenció a nens i persones grans.
Disposem de diferents tractaments dentals a preus econòmics perquè res impedeixi somriure i lluir uns dents sans. Implants d’alta gamma, solucions per la salut bucodental com empastaments, cirurgia oral, odontopediatria, pròtesis, neteges dentals, bruxisme, problemes de dolor, etc. i disposem d’un equip de dentistes professionals especialitzats en solucionar problemes de gingivitis i periodontitis que tenen cura del teu somriure i eviten la pèrdua de qualsevol peça dental.
Horari: de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16:00 a 20:30h i dissabtes de 10h a 14h. Pots reservar la teva consulta per telèfon, i si ets client, a través de la pàgina web oficial consultant les dates i hores disponibles.