3a edició  “A Reus fem Comerç”
11/10/2018

3a edició “A Reus fem Comerç”

L'Agència Reus Promoció organitza la tercera edició de la jornada “A Reus fem Comerç!” el proper dia 18 d’octubre a La Llotja de Reus

L'Agència de Promoció de Ciutat de Reus, amb la col·laboració de l'InstitutSuperior de Comerç Komercium i amb el suport de les entitats comercials de la ciutat: Unió de Botiguers de Reus, El Tomb de Reus, El Pallol, Mercats de Reus, Cambra de Comerç, etc.., organitza el 18 d’octubre La Llotja de Reus la tercera edició de la jornada “A Reus Fem Comerç”.

En aquesta edició es farà una breu presentació de la campanya de tardor “Desitja'm. Compra'm a Reus” i posteriorment s’iniciarà la jornada, en forma d’espais de debat, moderats per experts del sector comercial de la Unitat de Subvencions i Promoció Territorial del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat i dels Cicles Formatius de Grau Mig d’Activitats Comercials de l’Institut Baix Camp. La jornada és gratuïta, oberta a l'assistència de professionals i persones vinculades al sector comercial, així com al públic en general.

L’objectiu d’aquesta jornada és conèixer i valorar les inquietuds del sector sobre la situació actual del comerç a la ciutat de Reus i en el context global.

L’acte començarà a les 13:30 h, a La Llotja de Reus (plaça del Prim) amb un petit refrigeri i recepció dels assistents i seguidament es donarà la benvinguda a càrrec de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer i la regidora de Projecció de Ciutat, Montserrat Caelles i finalitzarà a les 17 h aproximadament.

La inscripció es pot fer de forma gratuïta, fins al proper dia 15 d’octubre al següent enllaç https://bit.ly/2OwN1XR o bé trucant al telèfon de Komercium 977 087 325. 

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ