A El Tomb de Reus ens vestim amb roses
06/05/2022

A El Tomb de Reus ens vestim amb roses

El Tomb de Reus posa en marxa la segona edició de la campanya de Roses de Reus “Ens vestim amb roses” que es durà a terme els pròxims 6, 7 i 8 de maig. L’objectiu d’aquesta acció és omplir de color i bellesa els establiments de la ciutat i, al mateix temps, fer gaudir de l’espai d’El Tomb decorat amb tons primaverals.

Per la seva part, El Tomb de Reus participa en aquest esdeveniment ciutadà aportant 5.000 roses, el doble que l’any passat, perquè les botigues pertanyents a l’associació puguin decorar els seus establiments i regalar-les a la seva clientela. D’aquesta manera, la rosa serà protagonista amb la expectativa que el centre atregui multituds i s’acabi creant un esdeveniment de referència a la ciutat com a reclam turístic.

Així durant aquest cap de setmana, es podrà gaudir de les façanes decorades dels edificis més emblemàtics de la ciutat. El Palau Bofarull, El Circol, l'Ajuntament de Reus i la Casa Navás brillaran amb el seu esplendor a través de les creacions extraordinàries i de gran bellesa portades a terme per l’Escola d’Art i Disseny i l’Institut d’Horticultura i Jardineria de Reus.

Entre altres decoracions, a la plaça Mercadal hi haurà escrit el nom de la ciutat mitjançant flors i els balcons estaran farcits de cintes verdes i vermelles. A més a més, al carrer Major es col·locarà una estructura de cintes de colors que portarà fins al Centre de Lectura.

És just al Centre de Lectura, on, aquest cap de setmana, s’hi celebrarà l’exhibició de la 75ª edició del Concurs Exposició Nacional de Roses.

Com a acte complementari, també es premiaran amb una rosa, una ampolleta de vermut de Reus i una entrada pel centre d'interpretació sobre la vida de Gaudí a les primeres 50 persones anomenades “Rosa” que entrin al Gaudí Centre.

 

Noticies relacionades:

Diari Més 

Canal Reus TV

 

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ