“A REUS X2” GUANYA EL DOBLE DEL QUE COMPRIS
27/11/2018

“A REUS X2” GUANYA EL DOBLE DEL QUE COMPRIS

Aquest Nadal, tot aquell que compri, gasti, mengi o begui als establiments adherits a la campanya podrà participar en un sorteig per tal de guanyar el doble de les seves compres.

QUAN?

Del 23 de novembre de 2018 al 4 de gener de 2019

Cartell campanya A REUS X2 GUANYA EL DOBLE DEL QUE COMPRIS

ON?

Als establiments de El Tomb i de la UBR. Els establiments participants disposen d’un cartell d’identificació de la campanya “A Reus X2” instal·lat en alguna una part visible dels seus locals. També disposen de fulletons informatius per a entregar al públic. Al Gaudí Centre també disposen de fulletons informatius i us poden informar i resoldre dubtes del funcionament de la campanya.

Informació de la campanya A REUS X2 GUANYA EL DOBLE DEL QUE COMPRIS

COM PARTICIPAR?

1. Per cada 20€ de compra als establiments adherits, se li farà entrega d'una butlleta de 20REUROS*

2. Aquests REUROS s'hauran d'acumular per tal de participar als sorteigs.

cartell campanya de a reus x2 guanya el doble que compris

3. Quan tinguin mínim 10, 20 o 30 butlletes de 20 REUROS podrà participar per guanyar algun dels premis a sortejar: Sorteig per als 400€ (amb 10 butlletes), sorteig per als 800€ (amb 20 butlletes) i sorteig per als 1200€ (30 butlletes)

4. Per participar al sorteig s’haurà d'anar a bescanviar les butlletes al Gaudí Centre i omplint una targeta amb les dades personals i de contacte i introduir-la dins a l’urna pertinent. Tan les targetes com les urnes son de diferents colors en funció del sorteig al que es vulgui participar: blau per als 400€, groc per als 800€ i grana per als 1200€ de premi.

butlleta 400 campanya de a reus x2 guanya el doble que compris
butlleta 800 campanya de a reus x2 guanya el doble que compris
butlleta 1200 campanya de a reus x2 guanya el doble que compris

5. No hi ha límit de participació, es pot participar tantes vegades com es vulgui.

6. Poden decidir en quins i en quants sorteigs participen.

7. La data límit per participar és el 4 de gener a les 19h, però quan abans ho facin més oportunitats tindran ja que hi ha 3 dies de sorteig i les butlletes no guanyadores s’acumulen d’un sorteig a l’altre.

8. Cada dia de sorteig es sortejaran 3 premis (1 de cada categoria: 1 de 400€, 1 de 800€ i 1 de 1200€) durant 3 divendres: divendres 21 de desembre a les 20:30h, divendres 28 de desembre a les 20:30h i divendres 4 de gener a les 20:30h

9. L’hora límit per participar els 3 divendres de sorteig es a les 19h. De 19h a 20h s’acceptaran butlletes però ja seran per al pròxim dia sorteig menys en el cas del dia 4 de gener que més tard de les 19h ja no s’acceptaran butlletes.

IMPORTANT:

L’obtenció de les butlletes s’ha de poder justificar mitjançant tiquet de compra o factura. Els guanyadors hauran de demostrar mitjançant aquests l’import per al qual han optat al premi quan aquest es faci efectiu.

ELS PREMIS:

Els premis es donaran en vals de 10€ a gastar a tots els establiments participants a partir del 7 de gener i fins al 31 de març de 2019.

Els guanyadors seran informats de com i on es farà l’entrega dels premis. Els premis es faran efectius a partir del dia 24 de desembre, per als guanyadors dels sorteig del dia 21 de desembre; a partir del 31 per als sorteigs del dia 28 de desembre i a partir del 7 de gener per als sorteigs del dia 4 de gener.

Indistintament de quan hagi guanyat el premi, no es podrà gaudir d’aquest fins el dia 7 de gener de 2019.

Els vals son acumulables, és pot gastar l’import que es vulgui per establiment fins al límit de la suma dels vals dels que es disposi.

No es tornarà canvi dels vals de compra ni es podran bescanviar per diners, però si que es pot afegir una part en diners per completar l’import total de la compra si no es vol perdre part de l’import del val.


*El número de vals total es limitat a 420.000 unitats. Promoció vàlida fins a exhaurir existències.
Els establiments on l’import de compra acostuma a ser molt elevat (ex: automoció, immobles, mobles i decoració, automoció, viatges, electrodomèstics, joies, pelleteria...) es reserven el dret a gestionar les butlletes de participació (butlletes de 20 REUROS) com li convingui ja sigui limitant el donatiu a la compra de determinats productes específics o fixant un límit d’import de compra que no pot ser, en cap cas, inferior a 1.200€ (equivalent a 60 butlletes de 20 REUROS)

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ