Aquest Nadal, Comprar a Reus val per 2 (bases de la promoció)
26/11/2019

Aquest Nadal, Comprar a Reus val per 2 (bases de la promoció)

Aquest Nadal, tot aquell que compri, gasti, mengi o begui als establiments adherits a la campanya podrà participar en un sorteig per tal de guanyar el doble de les seves compres.


QUAN?

Del 29 de novembre de 2019 al 3 de gener de 2020


ON?

Als establiments de El Tomb de Reus, entre ells, els del Centre Comercial El Pallol (llistat que es farà públic a través de la web www.eltombdereus.com i fulletons informatius que es repartiran a través de diferents accions promocionals, Oficines d’Informació i Turisme de Reus i dels establiments participants)

Els establiments participants disposen d’un cartell (dinA3) i un indicador (dinA6) per tal  d’identificació de la campanya, per tal de col·locar en una part visible dels seu establiment. També disposaran dels fulletons informatius per a entregar al públic i la moneda fictícia “Reuros”, l’element principal de la campanya. 


COM PARTICIPAR?

1.Per cada 20€ de compra als establiments adherits, se li farà entrega d'un bitllet de 20 REUROS*

2. Aquests REUROS s'hauran d'acumular per tal de participar als sorteigs.

3. Quan es disposi de 15 bitllets de 20 REUROS es podrà participar per guanyar algun dels 12 premis que es sortegen: 12 premis de 600€ en vals de compra als establiments participants

4. Per participar al sorteig s’haurà d'anar a bescanviar els REUROS al Gaudí Centre i omplir una butlleta de participació amb les dades personals i de contacte que inclou les clàusules pertinents a la protecció de dades i, introduir-la dins una urna, propietat d’El Tomb de Reus.

5. No hi ha límit de participació, es pot participar tantes vegades com es vulgui.

6. La data límit per participar és el 3 de gener a les 19h, però quan abans ho facin més oportunitats tindran ja que hi ha 3 dies de sorteig i les butlletes no guanyadores s’acumulen d’un sorteig a l’altre.

7. Cada dia de sorteig es sortejaran 4 premis de 600€ en vals de compra, durant 3 divendres: divendres 20 de desembre a les 20:30h, divendres 27 de desembre a les 20:30h i divendres 3 de gener a les 20:30h.

8. L’hora límit per participar els 3 divendres de sorteig es a les 19h. de 19h a 20h s’acceptaran butlletes però aquestes seran per al pròxim dia sorteig menys en el cas del dia 3 de gener que més tard de les 19h ja no s’acceptaran butlletes.


ELS SORTEIGS:

Els sorteigs es realitzaran i s’emetrà per Canal Reus TV i simultàniament per les XXSS d’El tomb de Reus i la web www.canalreustv.cat  cada divendres a les 20:30h i es trucarà el guanyador en directe. Si aquest no contestés se l’intentarà localitzar per tots els mitjans (telèfon i email) si tot i així no respon i no s’hi pot contactar abans dels 3 de gener de 2020, el premi es considerarà desert.

L’entrega dels premis es realitzarà de forma pública el dilluns següent al sorteig al Gaudí Centre (Plaça Mercadal)


IMPORTANT:

L’obtenció de les butlletes s’ha de poder justificar mitjançant tiquet de compra o factura. Els guanyadors hauran de demostrar mitjançant aquests l’import per al qual han optat al premi quan aquest es faci efectiu.


ELS PREMIS:

Els premis es donaran en vals de 10€ a gastar a tots els establiments participants a partir del 7 de gener i fins al 31 de març de 2020.

Els guanyadors seran informats de com i on es farà l’entrega dels premis. Els premis es faran efectius a partir del dia 23 de desembre, per als guanyadors dels sorteig del dia 20 de desembre; a partir del 30 per als sorteigs del dia 27 de desembre i a partir del 7 de gener per als sorteigs del dia 3 de gener.

Indistintament de quan hagi guanyat el premi, no es podrà gaudir d’aquest fins el dia 7 de gener de 2020

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ