Comença la primera fase de la campanya Bons Reus, per a la reactivació del comerç, els serveis i l’hostaleria, amb l’obertura del procés d’adhesió dels establiments
27/07/2020

Comença la primera fase de la campanya Bons Reus, per a la reactivació del comerç, els serveis i l’hostaleria, amb l’obertura del procés d’adhesió dels establiments

Amb l’obertura del procés d’adhesió dels establiments de la ciutat que hi vulguin participar, s’inicia avui la primera fase de la campanya Bons Reus. Aquesta mesura, emmarcada en el Pla de Reactivació Econòmica i Social de l’Ajuntament de Reus per fer front a la COVID19, té l’objectiu de recuperar la demanda als establiments de la ciutat. 

L’Ajuntament, mitjançant l’Agència de Promoció de Ciutat «Reus Promoció» injectarà, en una primera campanya, 400.000€  al sector comercial, de serveis i d’hostaleria de la ciutat en forma de bons descompte pels clients que comprin als establiments adherits, generant un impacte econòmic directe de com a mínim 1.200.000€.

Podran participar a la campanya tots els establiments de la ciutat de Reus que compleixin els requisits següents:

  • Pertànyer a una de les tipologies d’establiments següents: agència de viatges, calçats, complements, electrònica, òptica, esports, floristeria, hotels i allotjaments, joguines, joieria, llar i decoració, llibreria, mascotes, modaperfumeria, perruqueria i estètica, reparacions electròniques i tèxtils i restauració
  • Estar registrats a la base de dades d’activitats de l’Ajuntament de Reus
  • Tenir un nombre de treballadors no superior a 50

Els establiments d’alimentació i farmàcia s’hi podran adherir si la seva facturació s’ha vist reduïda en un 60% i alhora compleixin els dos últims requisits anteriorment esmentats.

L’adhesió serà àgil i senzilla. Els establiments podran registrar-se al nou web https://bons.reus.cat/ introduint les seves dades i un cop validats formaran part del llistat d’establiments de la campanya i seran promocionats com a tals.

Un cop els Bons Reus es posin en circulació, els establiments adherits a la campanya, els podran acceptar aplicant el descompte als seus clients de manera immediata en el moment de la compra. Els establiments adherits justificaran els bons rebuts introduint el tiquet de compra i el corresponent codi QR mitjançant una App gratuïta i de fàcil ús. Els bons justificats seran cobrats per transferència bancària la setmana següent.

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Reus com a entitat col·laboradora serà l’encarregada de comprovar les justificacions dels bons i de gestionar el seu pagament, així com també donarà suport en la difusió de la campanya. Per la seva banda, el Tomb de Reus i la Unió de Botiguers de Reus en faran difusió entre els seus establiments associats.  Tant les entitats col·laboradores com l’Agència Reus Promoció atendran qualsevol dubte que els establiments puguin tenir. Les dades de contacte són:

Reus Promoció

977 01 06 70

infoturisme@reus.cat

 

El Tomb de Reus

656 331 410

gestio@eltombdereus.com

 

Unió de Botiguers de Reus

Tel 625 205 366

ubr@ubr.cat

 

Cambra de Comerç de Reus

647479003

bonscomercreus@cambrareus.org

 

Acabada la temporada d’estiu s’iniciarà la segona fase de la campanya, amb la posada en circulació dels bons entre els ciutadans que seran bescanviables als establiments adherits.

Font: Ajuntament de Reus

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ