Concurs Fotos Instagram #MiraQueTinc
25/04/2019

Concurs Fotos Instagram #MiraQueTinc

Durant els dies de la Festa de la Primavera i fins una setmana després (del 29 d'abril al 12 de maig de 2019) tens temps per participar al Concurs de Fotografia de La Festa de la Primaver, el #MiraQueTinc.

QUE HAS DE FER PER PARTICIPAR? 

1. Fes fotos relacionades amb la Festa de la Primavera. Fes fotos de les teves compres, de les teves botigues preferides, dels carrers de Reus, de flors, dels teus amics, dels teus vermuts, dels teus àpats interactuant amb les reproduccions dels #MiraQueTinc gegants que trobaràs als comerços i mostra'ns com de bé t'ho estàs passant a les activitats i propostes que ens han preparat durant aquesta setmana els establiments d'El Tomb de Reus. No hi ha límit i tothom pot participar! 

2. Comparteix-les al teu perfil d'Instagram (perfils públics* i de persones reals)

3. Afegueix el hastag #MiraQueTinc (i si ho vols també el de #ElTombdeReus i #Festadelaprimavera i si ens etiquetes encara millor @eltombdereus )

4. Segueix a @ElTombdeReus per instagram

El termini de participació s'iniciarà el 29/04/2019 a les 10:00 am i finalitzarà el 12/05/2019 a les 8:00 pm

*Si tens un perfil privat, envia'ns la fotografia per missatge perquè la puguem veure i en el cas que sigui una de les seleccionades poder-la penjar al perfil de @eltombdereus. 

-----------------------------------------

PREMIS

Hi ha 3 categories amb 3 premis cada una i per tant 3 gunaydors! 

  • PREMI A LA FOTO MÉS PRIMAVERAL - 150€ EN VALS DE COMPRA PER A GASTAR ALS ESTABLIMENTS D'EL TOMB DE REUS 
  • PREMI A LA FOTO MÉS DIVERTIDA - SESSIÓ D'ASSESSORAMENT D'IMATGE (ESTUDI DE COLOR) 
  • PREMI A LA FOTO MÉS ORIGINAL - LOT DE PRODUCTES DE VERMUTS MIRÓ 

-----------------------------------------

COM SABRAS SI HAS GUANYAT?

A partir del 13 de maig de 2019 un jurat d'El Tomb de Reus escullirà a 6 fotografies (3 de cada categoria i, les penjarà al perfil de @eltombdereus) De cada categoria, la foto que obtingui més LIKES durant una setmana serà la fotografia que s'emportarà el premi. En el cas d'una baixa participació o, de que les fotografies no cumpleixin un mínim de qualitat o/i no s'adeqüin a la temàtica l'organització es reserva el dret a concisderar els premis deserts, particialment o en la seva totalitat, o bé, podrà seleccionar de forma directe els 3 guanyadors publicant-los al perfil de @eltombdereus.

Els/les guanyadors/es seran contactats durant els 5 dies laborables següents al final d'aquesta promoció mitjançant un comentari en la mateixa imatge guanyadora indicant que tenen que enviar-nos un missatge directe per tal de fer-los entrega dels premis. Si passats aquests 5 dies El Tomb de Reus no obté resposta, s'anul·larà l'entrega. 

Durant els 10 dies laborables posteriors es procedirà a l'entrega dels premis de forma presencial, en mà. L'entrega d'aquests premis també es compartirà per les xxss (el premiat té el dret a oposar-s'hi) 

-----------------------------------------

Desvinculació d'Instagram

Instagram no patrocina, avala ni adminstra de cap de les seves formes aquesta promoció, ni està asociada a ella. L'usuari es desvincula totalment d'Instagram, i és concient de que està proporicionant la seva informació a El Tomb de Reus i no a Instagram. La informació que proporcioni només s'utilitzarà per tramitar la participació del concursant i per comunicar-li el premi en cas que resulti guanyador. L'usuari es desvincula totalment d'Instagram.

Aceptació de les bases

La simple participació implica l'aceptació d'aquestes bases en la seva totalitat. 

El Tomb es reserva el dret d'utilitzar els noms i les imatges dels concursants agraciats així com els de la resta de participants a efectes de la seva utlitizació per a fins publicitaris als mitjans de comunicació que estimi oportuns i sense necessitat de notificiació explícita. 

El Tomb de Reus es reserva el dret d'anul·lar, modificar o variar algun dels espectes o la totalitat d'aquest concurs. 

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ