Coneix les entitats solidàries de la Tómbola d’El Tomb 2022.
02/01/2023

Coneix les entitats solidàries de la Tómbola d’El Tomb 2022.

 

La Tómbola d'El Tomb, la campanya de Nadal d'El Tomb de Reus, és alegria, diversió i és premis assegurats. Però sobretot representa compromís i solidaritat.

Aquest comunicat té com a fi donar-vos a conèixer el nom de les associacions solidàries locals beneficiàries d'aquesta campanya de Nadal:

- Associació L'Estel (habitatge cooperatiu, sostenible i just).
- Associació Suport pedagògic de Càritas.
- Associació Reus Refugi.

Per tal de poder participar i contribuir a favor d'aquestes entitats cal comprar les butlletes de la Tómbola d'El Tomb al Gaudí Centre de Reus, les quals també venen amb premi assegurat.

Avui dia, de les 14.000 butlletes impreses, ja se n'han repartit una tercera part, de les quals 3.000 ja han estat escanejades. El Tomb de Reus us continua animant a participar, queden molts premis per repartir i tots aquests són per a vosaltres.

Us recordem que les butlletes les podeu aconseguir de manera gratuïta als establiments participants o les podeu comprar per 0,50 € al Gaudí Centre. Aquest serà l'import que anirà destinat íntegrament a les associacions anteriorment mencionades.

Ara per ara, l'import assegurat que rebrà cada entitat per part d'El Tomb de Reus és de 500 €. No obstant això, si a finals de febrer els diners en premis d’El Tomb no bescanviats es repartirà equitativament entre les associacions.

El diners recaptats al Gaudí Centre es repartiran íntegrament a parts iguals entre les tres entitats i es lliuraran a banda dels altres.

Per un Nadal ple de somriures.

 

 

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ