Curs d’Instagram des de Zero
14/06/2019

Curs d’Instagram des de Zero

Des d'El Tomb de Reus som plenament conscients de l'impacte i la importància de les xarxes socials avui en dia. No hi ha dubte de que ser-hi present és indiscutible, és el present i és el futur i les botigues de Reus: comerços, establiments de serveis, bars i restaurants han de tenir i gestionar les seves xarxes socials en les quals Instagram es la xarxa amb més projecció i interès a dia d'avui. 
Per aquest motiu, i per tal de donar un servei de qualitat als associats,  El Tomb de Reus, ha posat en marxa un curs per conèixer i saber gestionar aquesta xarxa social des de zero. Un curs que pretén ser molt pràctic, molt realista i alhora, molt enfocat al comerç local, al comerç de Reus i més concretament encara a la realitat de cada assistent en aquestes sessions formatives. 
Es tracta d'un curs dividit en 3 sessions amb una assistència limitada a 15 persones per tal de fomentar la interacció i que els assistents puguin gaudir-ne al màxim. 
Aquest dimecres 12 de juny s'ha realitzat la primera d'aquestes sessions. Una sessió introductòria on s'ha vist que es Instagram, el vocabulari propi utilitzat en aquesta xarxa social, s'ha vist i explorat la seva Interface y s'ha treballat els perfils amb informació, eines i consells pragmàtics. 
Les pròximes sessions es realitzaran el dimecres 19 i 26 de juny en horari de migdia. En aquestes es treballarà el contingut en els perfils i en les histories, es donaran eines, exemples, idees, trucs i també hi haurà temps de posar-ho en pràctica, compartir experiències i resoldre dubtes. 

El curs està complet però si estàs interessat en realitzar-lo, si us plau, contacta amb nosaltres a través del correu accio@eltombdereus.com per tal d'informar-te de possibles vacants o la realització d'un altre curs en un futur. 

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ