Dia Mundial contra el Cancer de Mama – Toca’t sense por
25/10/2019

Dia Mundial contra el Cancer de Mama – Toca’t sense por

Aquest any, el Tomb de Reus, a través dels seus associats, col·labora amb la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre en motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama que cada any es celebra el 18 d'octubre. 

Els establiments d’El Tomb de Reus disposen de guardioles per a que aquell que ho vulgui pugui fer els seus donatius en favor de la lluita i, el cartell dissenyat en motiu d’aquesta diada i que conté tots els actes que s’han preparat  propòsit que tindran lloc el divendres dia 25 d’octubre.

ACTES, DIVENDRES 25 D'OCTUBRE

A les 16h es realitzarà l’acte de Benvinguda a la Sala d’actes de l’Antic Hospital a càrrec del Sr. Òscar Subirats Torrebadell, regidor de Salut Pública i Ciutadania, la Sr. Montserrat Flores Juanpere, regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, i la Sr. Maria Rosa Borràs Alberich, delegada de Reus de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

Seguidament, la xerrada “Les dones i els homes poden fer detecció precoç” a càrrec de les llevadores de l’ASSIR (Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva de Reus).

A les 17:30h Les gegantes de Reus ballaran contra el càncer de mama. La cercavila començarà a la Plaça de l’Indi i arribarà fins a la Plaça del Mercadal.

A les 18h Batucada solidària a càrrec del grup de percussió Les Lloques

A més, en motiu d'aquest dia tan senyalat, des de l'associació s'ha animat als associats que realitzessin activitats solidaries com per exemple el Maquillatge Solidari de Perfumeria Julia que, dins un entorn festiu, ofereix maquillatges solidaris per 10€ durant tot el dia, el divendres 25 d'octubre coincidint amb el gruix de les activitats programades per la Lliga Contra el Càncer.

“Toca’t sense por!”

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ