El Tomb de Reus s’omple de poesia de Gabriel Ferrater
21/03/2022

El Tomb de Reus s’omple de poesia de Gabriel Ferrater

Reus celebra el Dia Mundial de la Poesia amb el cicle “Març, marçot versos per tot!" El Tomb de Reus se suma a aquesta iniciativa que té com a objectiu apropar l'univers de la poesia a tota la ciutadania.

Coincidint amb la commemoració del centenari del naixement del poeta reusenc Gabriel Ferrater, aquest 2022, les Biblioteques Municipals de Reus, en col·laboració amb El Tomb de Reus, han realitzat una exposició itinerant als aparadors dels establiments associats amb els versos del poeta.

A partir del 22 de març, i durant tot el mes d'abril, podreu gaudir i conèixer la seva poesia passejant pels carrers de l'espai comercial del centre de la ciutat.

La programació del cicle "Març, marçot versos per tot! està ple d'activitats molt diverses que podràs gaudir durant tot aquest mes. Aquestes tindran lloc, principalment, a les Biblioteques Municipals de Reus, a les xarxes socials i als carrers de la ciutat a través d'El Tomb de Reus.

T’animem a donar un tomb per l'espai comercial del centre de Reus i descobrir els versos de Gabriel Ferrater que trobaràs als aparadors dels nostres comerços. Gaudeix de la poesia passejant!

Consulta'n la programació aquí:  PROGRAMACIÓ "Març, marçot versos per tot!"

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ