El Tomb de Reus i l’Associació Empresaris Hostaleria Reus uneixen forces
04/05/2022

El Tomb de Reus i l’Associació Empresaris Hostaleria Reus uneixen forces

El passat 26 d'abril es va dur a terme la signatura del conveni de col·laboració entre l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Reus (AEH) i El Tomb de Reus coincidint amb la presentació de les 1es. Jornades de l'Arròs Ganxet. Acte que va tenir lloc al privilegiat entorn del Celler De Muller.

Víctor Perales, en representació de l'AEH, i en Jacint Pallejà, en representació d'El Tomb de Reus, van signar aquest acord. Aquest pacte té com a màxim objectiu treballar conjuntament perquè els seus associats puguis, rendiblement, obrir les portes cada dia.

El Tomb de Reus, com a entitat territorial, aportarà la seva capacitat per liderar campanyes de màrqueting i així, arribar al client final, dins del seu espai competent.

Per altra banda, l'AEH, com a entitat gremial, aportarà la seva capacitat de defensar el sector i de teixir acords de cooperació amb els diferents proveïdors.

L'acord també implica l'adhesió dels associats a les dues associacions, passant així a ser El Tomb de Reus un associat col·lectiu de l'AEH i, els establiments, situats dins l'espai d'El Tomb, associats de l'entitat comercial, sempre que ho desitgin. Un treball que es planteja a mitjà termini.

L'actual tendència social i comercial apunta que la ciutadania consumeix, compra i destina el seu temps d'oci als espais i no a les associacions com a tal. D'aquesta manera, l'espai d'El Tomb de Reus, un espai ben delimitat al centre de la ciutat, els clients són gent de Reus, del territori, visitants i turistes, a diferència d'altres zones de la ciutat on, de forma habitual, els clients solen ser gent resident en aquella zona o barri. És per aquest motiu que la voluntat d'aquest conveni és que les dues associacions actuïn com entitats complementàries per tal d'aconseguir objectius comuns amb la màxima eficàcia, eficiència i garantia l'èxit.

Des d'El Tomb de Reus es considera aquest acord un pas més en el camí per assolir el propòsit d'establir El Tomb com a BID-APEU i es compromet a reforçar el suport de tot el col·lectiu de l'Hostaleria en aquest projecte.

 

Consulta els establiments de l'Hostaleria i la Restauració d'El Tomb de Reus

Notícies relacionades:

Diar Mes 

https://www.youtube.com/watch?v=Z-xcVKcorZU

 

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ