El Tomb de Reus lluita contra el càncer
20/05/2022

El Tomb de Reus lluita contra el càncer

Aquest mes de maig El Tomb de Reus col·labora en la lluita contra el càncer amb dues entitats: AFANOC i L'Associació contra el càncer de Tarragona, i ho fa amb la venda solidària d'objectes a través dels establiments adherits.

El càncer continua essent un dels principals causant de mort i El Tomb de Reus, com a agent social que som, volem donar suport a entitats que dia rere dia treballen per ajudar als malalts i a les seves famílies així com a recaptar fons per a la investigació d'aquesta malaltia.

Venda de gorres solidàries d'AFANOC

Per primera vegada la festa "Posa't la gorra" se celebra a Reus el dia 28 d'aquest mes a la Palma. La venda de gorres es farà fins al dia 28 a un preu de 5 €. Els fons recaptats van destinats a prestar els serveis a les famílies amb un infant o adolescent amb càncer de manera gratuïta.

El 28 de maig a partir de les 17h la Palma s'omplirà de diversió, entreteniment i molta solidaritat amb actuacions musicals, dansa, batucades, tallers per a tothom, però sobretot per als més petits de la casa.

"Posa't la Gorra" és una campanya que té per objectiu llençar un missatge positiu a la societat sobre la realitat de les famílies amb un infant o adolescent amb càncer. A més, des d'un entorn lúdic i alegre aprofiten per sensibilitzar i transmetre que aquests nens i nenes no són diferents dels altres i que amb l'acompanyament i el suport necessari les families poden fer front a una situació molt difícil.

Venda polseres solidàries

A partir del dia 12 de maig i fins al final de mes es vendran polseres solidàries per l'Associació contra el càncer de Tarragona amb el lema "La teva solidaritat és la nostra vacuna" a un preu de 3 €. Els fons recaptats van destinats a la investigació contra el càncer.

Pots consultar el llistat d'establiments participants en el següent enllaç:

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ