Els establiments del Tomb de Reus tanquem per responsabilitat social
16/03/2020

Els establiments del Tomb de Reus tanquem per responsabilitat social

Davant l'emergència sanitària a la que ens enfrontem, els comerços del Tomb de Reus, conjuntament amb la Unió de Botiguers i El Pallol, hem abaixat les persianes, a excepció dels dedicats a la venda d'aliments, els estancs i les farmàcies. Es tracta d'ajudar el màxim que es pugui a que la gent es quedi a casa i així, entre tots, evitar la propagació del virus Covid-19. 

D'altra banda, ens fem nostres les recomanacions de les administracions públiques per tal que la gent tingui accés als serveis bàsics sense posar-se en perill a ells mateixos ni els treballadors dels establiments oberts. Us recordem que:

- Cal comprar només el que es necessiti, evitant acaparar un excés d'aliments que pugui generar que altres persones es quedin sense. El subministrament d'aliments està absolutament garantit.

- Abans d'anar a comprar es recomana trucar l'establiment per fer la comanda i quedar per fer-ne la recollida. Pactar la forma de pagament amb l'establiment. Seguint aquest sistema com a  mínim sabrem l'horari d'obertura de l'establiment i de quins productes disposa, evitant un desplaçament inútil en el cas que no hi hagi el que necessitem.

- Evitar les aglomeracions. Fer cua fora de l'establiment. En en el cas que la cua sigui molt llarga tornar en una altra estona.

- Oferir, sempre, un espai mínim d'un metre de distància amb la resta de clients i els treballadors.

- Anar a comprar només un membre de la família i, un cop feta la compra, tornar de seguida cap a casa.

- No anar a comprar, en cap cas, amb nens i nenes.

- No sortir de casa si es té el mínim indici de poder tenir el virus. En aquest cas trucar al 061 i esperar instruccions per part dels professionals de la salut.

Us recordem, a més, que l'ajuntament ha alliberat les zones d'aparcament de pagament per tal de facilitar l'agilitat en els tràmits de compra de materials bàsics. Podeu consultar totes les mesures preses per l'Ajuntament de Reus aquí.

Per acabar volem donar les gràcies a tot el personal sanitari que aquests dies treballa dia i nit per garantir la salut pública. 

#emquedoacasa #quedemnosacasa 

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ