Entrega de Premis #MiraQueTinc
13/06/2019

Entrega de Premis #MiraQueTinc

El passat 4 de juny es va fer entrega dels premis del Concurs de fotografia d'Instagram sota el títol #MiraQueTinc. L'entrega va ser a càrrec de la Presidenta d'El Tomb de Reus, Gemma Molner i es va realitzar a la botiga de moda de dona Xarol 

L'Objectiu d'aquesta campanya denominada #MiraQueTinc, una iniciativa novedosa dins el marc de La Festa de la Primavera d'aquest any, era el de mostrar allò nou, de temporada, únic, exclusiu o original de cada botiga, empresa de serveis, bar o restaurant que forma part del centre comercial d'El Tomb de Reus. Per la seva part mostraven i ensenyaven "el que tinc" als consumidors, clients i població en general i, per l'altra part, aquests mostraven "el que tinc", el que havien comprat, adquirit o gaudit als diferents establiments i si ho compartia a través de fotografies a Instagram podia optar a guanyar 3 premis: a la foto més primaveral un val de 150€* per a gastar als establiments adherits a l'associació, a la foto més original un lot de Vermuts Miró i a la foto més divertida una sessió d’assessorament d'imatge a Maniquí. 

No res més que una forma de mostrar i compartir experiències i donar a conèixer l'oferta comercial de la ciutat i concretament, d'El Tomb de Reus. 

Les guanyadores d'aquest concurs van ser Jessica Rivello @jessica.rialonso, Laura @rincondecolores.laura i Montse Garcia @surprisesofmoon.

Moltes felicitats a les guanyadores i moltes gràcies a tots els que vau participar! 

*Els vals de compra es poden utilitzar a tots els establiments associats a El Tomb de Reus, si hi hagués algun establiment que se'n vol quedar al marge, si us plau, que ho faci saber a l'organització d'El Tomb de Reus. L'import serà abonat en un termini de 24-48h

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ