Festa de la Primavera 2019
25/04/2019

Festa de la Primavera 2019

Del dilluns 29 d’abril al diumenge 5 de maig es durà a terme a la ciutat la setena edició de la Festa de la Primavera organitzada pel Tomb de Reus, amb el suport de l’Agència Reus Promoció, un esdeveniment que té com a objectiu principal dinamitzar el potencial comercial del comerç de la ciutat i promocionar les propostes dels establiments per aquesta temporada.

La Festa de la Primavera és una campanya totalment consolidada a la ciutat que cada any presenta algun element nou però que en línies generals conserva la mateixa essència.

Un any més, es presents una àmplia programació d’activitats als establiments i als carrers del centre pensades per apropar l’oferta comercial de la ciutat a diferents públics. Entre les propostes destacar vermuts musicals, concurs de dibuix el divendres a la tarda, contacontes, pintacares i manualitats per als més petits, tallers de costura, de maquillatge, nutrició i autoajuda, presentacions de producte, obsequis, degustacions gratuïtes de producte, sortejos, promocions i descomptes, son algunes de les més de 60 activitats que es podran gaudir durant la setmana.  PROGRAMA D'ACTIVITATS

Aquestes activitats aniran acompanyades de les frases primaverals escrites als aparadors els quals mostraran una estètica pròpia de la temporada.

Com a novetats d’aquesta edició destacar la col·laboració amb el Taller Baix Camp que repartirà espelmes en forma de flors als establiments per a que es regalin als clients durant la setmana de la Festa de la Primavera i, la col·laboració amb l’Institut Gabriel i Ferrater, a través del qual s’ha realitzat el concurs pel disseny del cartell oficial entre els alumnes de primer de batxillerat. La guanyadora d’aquest concurs i per tant autora del cartell d’aquesta edició ha estat l’alumna Nerea Licoiu Sánchez.

També destacar que l’edició d’aquest any tindrà un component digital amb la campanya #MiraQueTinc a través de la qual es presentaran i es donaran a conèixer via xarxes socials aquells productes més destacats o serveis més rellevants dels comerços de la ciutat. També englobat dins d’aquesta campanya #MiraQueTinc s’ha organitzat un concurs de fotografia a través d’Instagram amb el que es poden guanyar diversos premis: un val de compra de 150€ per la fotografia més primaveral, una sessió d'assessorament d’imatge per aquella més divertida i un lot de vermuts Miró a la més original. Aquest concurs es realitzarà a través de la pròpia xarxa social però la interacció serà amb el comerç i amb les compres realitzades durant aquests dies ja que tots els establiments disposaran d’un element distintiu de la campanya amb la que tothom podrà interactuar i fer-se les fotografies per participar.

Aquesta acció pretén ser una proposta suggerent i atractiva per atreure l’atenció i participació no només del resident a la ciutat sinó també per atreure els visitants a gaudir del comerç de la ciutat.

La campanya es complementarà amb una actuació musical itinerant pels carrers del centre el divendres a la tarda a càrrec de la Batukada Trokatrons, l’encarregada de posarà ritme a aquesta edició de la Festa de la Primavera.

La roda de premsa s’ha dut a terme en un dels establiments associats a l’entitat, que per aquesta ocasió ha sigut l’Intersport, amb la voluntat d’implicar als establiments a participar de forma activa amb totes les accions que es duen a terme des de l’associació i no perdre el caràcter comercial que la defineix.

   

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ