Festa de la primavera
23/03/2023

Festa de la primavera

Després de dos anys d'aturada a causa de la situació sanitària, la Festa de la Primavera a El Tomb de Reus torna amb més força que mai els dies 24 i 25 de març.

Aquest any serà una gran festa que gaudirem tots junts a l’espai d’El Tomb! Una edició especial plena d'accions i sorpreses que trobarem als establiments associats i així poder celebrar l'inici de la nova temporada.

 

Entre les accions previstes per a aquesta festa es troben:

 

  • Torna el #MiraQueTinc als aparadors dels establiments. Un tret distintiu de l’espai d’El Tomb què us invita a gaudir dels seus aparadors.
  • S’instal·laran als paviments de les places uns adhesius on es podrà identificar quins serveis engloba l’Espai d’El Tomb.
  • Els establiments que així ho hagin decidit, instal·laran unes petjades a la porta d’entrada, en color blau i taronja, que convidaran a entrar-hi.
  • També vestirem de Primavera els establiments. Cada un d’ells estarà decorat també amb flors naturals i, aquell que ho desitgi, les podrà regalar als seus clients.
  • Durant la festa de la primavera comptarem amb molta animació als carrers: un personatge molt primaveral amenitzarà la tarda del divendres 24 de 17:00 h 21:00 h i el dissabte 25 de 10:00 h a 13:00 h. La primera hora del divendres i la primera hora del dissabte anirà acompanyat amb el ritme imparable d’una Batucada.
  • Es sortejaran 300€ en 30 VALS de 10 € que es podran bescanviar en fins a trenta establiments. El sorteig sortirà publicat a les XXSS d’El Tomb de Reus.

 

*Bases del sorteig

#SORTEIG DE PRIMAVERA!!

Arriba La Festa de la Primavera d’El Tomb de Reus i amb ella arriba el #sorteig de PRIMAVERA.

🔔 Atents perquè sortegem 300€ en 30 VALS de 10 € per bescanviar en fins a trenta establiments d'El Tomb. Vols participar-hi? És molt fàcil!:

  1. Segueix-nos al nostre instagram @eltombdereus
  2. Busca els establiments d'El Tomb (els identificaràs per les petjades de color que tenen enganxades a la porta d'entrada).
  3. Troba al seu aparador el hashtag #MiraQueTinc, fotografia’l i penja’l als STORYS etiquetant a @eltombdereus i l’establiment.

 

PREN NOTA!

📌 Podreu participar fins diumenge dia 2 d’abril.

📌 Si fotografies a més d’un establiment tindràs més oportunitats de guanyar!

📌 Si el teu perfil d'Instagram és privat, recorda de fer-nos arribar les captures de pantalla per DM (missatge directe).

📌 Podeu consultar els establiments participants a la nostra web. Enllaç a la BIO amb tota la informació.

 

El Tomb de Reus convida a tots els ciutadans i visitants a gaudir d'aquesta festa de la primavera, plena d'alegria, color i oportunitats per descobrir el millor del comerç local.

 

Per a més informació sobre la Festa de la Primavera i les activitats programades, visiteu el nostre lloc web i seguiu-nos a les xarxes socials.

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ