Festa Major de Sant Pere Reus
04/06/2019

Festa Major de Sant Pere Reus

El mes de juny és mes de Festa Major de Reus! Els reusencs celebrem el Sant del nostre patró Sant Pere en un marc festiu incomparable, aquest any, amb més de 200 actes que es durant a terme, en el seu gruix més destacat del 24 al 29 de juny de 2019. Però el tret de sortida de la Festa Major serà a càrrec del ja tradicional “Hola Sant Pere” de la mà dels alumnes del primer cicle de les escoles de la ciutat el pròxim dimecres 12 de juny a la Plaça Mercadal.

Com a novetat d’aquest any destacar els concerts del Festival d’Estiu FAR, la programació de Corpus i la celebració dels 50 anys dels Nanos de Reus, els 300 anys de l’entrada del Carrasclet a Reus o els 10 anys del Ball de Dames i Vells, els 5 de la Cucafera i els 15 del Lleó.

Aquest any, el Pregó de Festa Major del dia 24 de juny anirà a càrrec de l’expresident de la Cambra de Comerç de Reus,  Isaac Sanromà, que precedirà la primera de les Tronades de la festa i el concert posterior a càrrec de l’Orfeó Reusenc a la Prioral.

Fins al dia 29 de juny, el Dia de Sant Pere, el calendari s'omple d'actes, entre els concerts Vermut al Jardí de la Casa Rull, les varietées de Sant Perico, els Cóssos, la Festa Major Petita, les Completes, etc... una gran quantitat d'actes en els que aquest any la música tindrà un protagonisme especial.

Entre aquests actes també volem destacar l'Electro-Vermut que es realitzarà el 30 de juny (de 12h a 16h) a la Plaça del Teatre. El Tomb col·labora en aquest acte, tots els associats podran gaudir de tiquets gratuïts (número limitat) i realitzarem sortejos de Packs (2 Vermuts + 2 Creps) a través de les nostres XXSS, així que estigues atent! 

El cartell d’aquesta any es disseny del dissenyador gràfic Joan Dalmau.


Consulta tota la programació a https://www.reus.cat/sites/reus/files/programa_festa_major_2019.pdf

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ