Fira de l’Oli Nou DOP Siurana
17/11/2017

Fira de l’Oli Nou DOP Siurana

Torna la Fira de l'Oli a la capital del Baix Camp

Avui a les 19.00 h comemça la 21ª Fira de l’Oli Nou a la Plaça Llibertat de Reus, on una vintena de cooperatives i productors de la DOP Siurana presenten l'oli nou de la temporada, que es pot tastar i comprar. Tal popolaritat ha obtingut la Fira que, any rere any, s’ha vist incrementat notablement el nombre d’assistents d’arreu de Catalunya.

Aquest any no será diferent, doncs la fira continuarà premiant als compradors d’oli, doncs els assistents que facin una compra de cinc litres d’oli se li donarà butlletes per a entrar a un sorteig amb premis. Entre els obsequis hi ha botelles d’oli, pans i coques, botelles de vermut, entrades per visitar el Gaudí Centre i l’Institut Pere Mata, experiències oleoturístiques a molins d’oli de la DOP Siurana, àpats en restauramts de Reus i hores gratuïtes als aparcaments municipals de Reus.

Degustacions i compres, tallers per als més petits de la casa, un showcooking, berenar, música en directe, actuació de titelles, i moltes altres activitat detalladles en la següent programació:

Divendres, 17 de novembre
17 h. Obertura de la Fira
De 17 a 19 h. Berenar de pa amb oli DOP Siurana nou i xocolata. Gratuït per a infants de 6 a 8 anys amb invitació de la seva escola
De 17 a 20 h. Taller infantil: «Art i Creativitat amb l’oli i l’olivera». De 3 anys a 10 anys. A càrrec de Temps en família. Activitat gratuïta.
17.30 h. Actuació de titelles «El cuiner Panxito», a càrrec de Titelles Vergés. 
19 h. Inauguració de la Fira 
21 h: Tancament de la Fira 

 

Dissabte, 18 de novembre
10 h. Obertura de la Fira
A partir de les 10h. Esmorzar degustació de l’oli d’oliva verge extra nou DOP Siurana
De 10 a 14 h. Taller infantil: «Art i Creativitat amb l’oli i l’olivera». De 3 anys a 10 anys. A càrrec de Temps en família. Activitat gratuïta.
D’11.30 h a 13h. Ambientació musical a càrrec del DJ Silencio
14 h. Tancament de la Fira
17 h. Obertura de la Fira
De 17 a 20 h. Taller infantil: «Art i Creativitat amb l’oli i l’olivera». De 3 anys a 10 anys. A càrrec de Temps en família. Activitat gratuïta.
17.30 h. Sorteig «El teu pes en oli». Per optar al premi del pes en oli cal ser present a la plaça en el moment del sorteig
18.30 h. «Textures i cuina de l’oli d’oliva». Showcooking a càrrec de Pep Nogué, xef, professor de cuina i divulgador gatronòmic.
20 h. Actuació musical del grup «Afterdark trio» 
1h. Tancament de la Fira

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ