Jo mullo, tu remulles
28/05/2019

Jo mullo, tu remulles

L’Ajuntament de Reus ha posa en marxa la campanya per fomentar el civisme entre els propietaris de gossos. “Jo mullo, tu remulles” amb l'objectiu de recordar als propietaris que els orins dels animals a la via publica degraden la imatge de ciutat i generen un cost innecessari en el manteniment del mobiliari urbà.

La campanya insisteixen en què amb el petit gest de remullar les miccions dels gossos amb aigua contribueix a mantenir la ciutat neta.

La campanya té una vessant comunicativa, amb anuncis als mitjans de comunicació i cartells a la via pública, i una segona, amb el repartiment de 6.000 ampolletes d’aigua, que es repartiran entre els propietaris de gossos, perquè s’acostumin a agafar-ne una quan surtin a passejar amb l’animal.

Aquest repartiment s'ha fet a través dels Centre Cívics de la Ciutat, però també a través del teixit comercial de la ciutat a petició de la nostra associació El Tomb de Reus i que s'ha extes a una bona part dels comerços de la ciutat. 

El Tomb de Reus va veure en bons ulls contribuir amb aquesta distribució a través dels seus establiments, al mateix temps que ajuden a diforndre el missatge. 

Més de 120 establiments, entre ells, més de 80 establiments adherits a El Tomb de reus hi participen.

La Berta, la gossa de l'Aleix, ja disposa de la seva, si tu encara no las tens descobreix els establiments d'El Tomb on les pots aconseguir! Fes click aquí

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ