Jornades de Digitalització del Comerç de Reus
13/09/2019

Jornades de Digitalització del Comerç de Reus

Amb l’objectiu d’oferir formació i eines útils per adaptar el comerç a les exigències del mercat i a les noves tecnologia fent us dels mitjans de comunicació que tenim a l’abast, des de El Tomb de Reus junt amb Pimec Comerç hem organitzat una nova proposta formativa adreçada a tots els associats: Les Jornades de Digitalització del comerç de Reus.

Aquestes jornades es duran a terme durant l’últim trimestre del 2019 en 4 sessions en horari de migdia i amb una durada d’entre 1:30h i 2h.

 

Dies: 18 de setembre, 14 i 30 d’octubre i 20 de novembre de 2019. 

Horari: de 14h a 16h

Lloc: Cambra de Comerç de Reus (C/Boule, 2)

 

Les quatre jornades temàtiques són les següents:

 

Jornada 1 – 18 de setembre

 

Digitalitzar-se o desaparèixer - Eines digitals útils pel comerç.

En aquesta jornada es donaran a conèixer diferents eines digitals, aplicacions i solucions web totes elles 100% gratuïtes, útils i de fàcil aplicació pensades per optimitzar la gestió interna del negoci, així com fer-les servir o aplicar-les en les accions necessàries per treballar les següents jornades temàtiques.

 

 

Jornada 2 – 14 d’octubre

 

Presència a Internet - Deixa de ser invisible! Les claus de Google per posicionar el teu negoci.

En aquesta jornada es parlarà de SEO local i la fitxa de Google MyBusiness (creació, edició i optimització). Alguna de les eines digitals que s’hauran vist a la primera jornada seran molt útils per treballar la visibilitat i posicionament del negoci al cercador.

 

 

Jornada 3 – 30 d’octubre

 

Xarxes Socials - Les Xarxes Socials com a estratègia de creixement del teu negoci.

En aquesta jornada, es comentarà el resultat de l’estudi anual (2018) sobre Xarxes Socials del qual es poden extreure dades molt interessants i a tenir en compte a l’hora de aplicar-les en l’estratègia de Social Media de cada negoci. Igualment, s’informarà sobre cursos de formació on-line 100% gratuïts sobre la matèria, així com comentar moltes altres Xarxes Socials específiques per vendre productes.

 

 

Jornada 4 – 20 de novembre

 

Comerç Electrònic - Els Marketplaces: Com vendre-hi els teus productes amb èxit.

En aquesta sessió monotemàtica, es parlarà de com vendre productes al Marketplace amb més rellevància de l’actualitat (Amazon), a més d’altres Marketplaces on poder fer-ho com ara: El Corte Inglés, Ebay, Carrefour, AliExpress, Fnac, La Casa del Libro, etc. Igualment, es comentarà l’estudi anual de Marketplaces del 2018 que, al igual que el de Xarxes, aporten dades molt interessants.


Per informació i inscripcions contacteu amb nosaltres (info@eltombdereus.com)

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ