La Tómbola d’El Tomb recapta 3.600 € destinats a associacions solidàries
06/05/2022

La Tómbola d’El Tomb recapta 3.600 € destinats a associacions solidàries

Ahir, 5 de maig de 2022, el Tomb de Reus va fer entrega dels Tombs (xecs solidaris) de La Tómbola d'El Tomb, a les associacions corresponents.
La Tómbola d'El Tomb va ser la iniciativa de l'entitat d'aquest Nadal passat. La campanya tenia com a objectiu repartir premis entre la seva clientela i alhora, recollir fons per col·laborar amb 3 associacions locals: Reus Refugi, Associació Dr. Tosquelles i Fundació Mn Frederic Bara i Cortiella.

Gràcies a aquesta iniciativa i a la participació de la ciutadania es van arribar a repartir quasi 2.000 butlletes el que ha fet possible la donació de 3.600 € solidaris, 1.200 € a cada una de les associacions.

Aquestes quanties es destinaran a diferents accions:

Per la seva part, Reus Refugi, la plataforma reusenca que té com a objectiu crear consciència social i participar activament en la resolució de la crisi migratòria a Europa afavorint l'acollida de persones refugiades a la ciutat de Reus, destina la donació al repartiment de vals per menjar per a aquelles famílies amb més necessitats.

La Fundació Mn. Frederic Bara i Cortiella, utilitzarà els 1.200 € per fer front als subministraments bàsics de l'associació. Cal remarcar que aquesta entitat, amb el que va d'any, encara no ha rebut cap mena d'ajuda ni subvenció de l'administració i els està sent molt complicat donar tot el suport que necessiten els infants i les seves famílies perquè es troben en una situació límit.

La Fundació Mn. Frederic Bara i Cortiella és una fundació sense ànim de lucre amb més de trenta anys de trajectòria realitzant una acció compensadora i preventiva amb la infància, acollint i atenent nens i nenes amb escassos recursos socioeconòmics i amb estructures familiars amb carències.

L'Associació salut mental Dr. Tosquelles, una entitat local que treballa per la millora de la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental, destinarà els fons recaptats en aquesta campanya d'El Tomb de Reus, en la compra de material pels seus tallers. L'associació, de forma mensual, du a terme tallers pels seus usuaris, persones amb trastorns mentals severs, per acompanyar-los i ajudar-los a agafar seguretat per una millor inserció a la societat.

 

El Tomb de Reus vol agrair la participació de tota la ciutadania que durant la campanya de Nadal va posar el seu granet de sorra per ajudar a aquestes entitats i el seu propòsit.

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ