Noves Jornades “A Reus fem Comerç”
20/02/2019

Noves Jornades “A Reus fem Comerç”

L'Agència Reus Promoció organitza la quarta edició de la jornada “A Reus fem Comerç!” el proper dia 28 de febrer a Cal Massó

L'Agència de Promoció de Ciutat de Reus, amb la col·laboració de l'Institut Superior de Comerç Komercium i amb el suport de les entitats comercials de la ciutat, organitza el 28 de febrer a Cal Massó la quarta edició de la jornada “A Reus Fem Comerç” i adreçada als professionals del sectors comerç, serveis i restauració. 

Les darreres edicions celebrades els dies 21 de març, 5 de juliol i 18 d’octubre de 2018 van tenir una mitjana d’assistència d’un centenar de persones i es van tractar els temes de present i futur del comerç com ara la fidelització dels clients, models de consum i el Top Visual, entre d'altres. Les sessions van ser moderades per professionals del sector en format ponència i posterior debat entre tots els assistents.

En aquesta edició es faran dues ponències a càrrec de Jordi Bacaria, economista i consultor de l’empresa J3B, especialista en projectes en l’àmbit del comerç, indústria i el turisme i Carme Peix, sòcia directora de Hidra Publicitat, empresa especialitzada en comerç urbà i creació i gestió de plans de dinamització comercial. La primera ponència  serà sobre la dinamització de la ciutat i la segona tractarà la forma de treball de les entitats del sector i l'administració pública. Les ponències seran actives, comptant amb la participació de tots els assistents i s’extrauran unes conclusions finals.

L’objectiu d’aquesta jornada és conèixer i valorar les inquietuds del sector sobre aquestes temàtiques a la ciutat de Reus i en el context global.

L’acte començarà a les 13 h, a Cal Massó amb un petit refrigeri i recepció dels assistents i finalitzarà a les 17 h aproximadament.

La inscripció és gratuïta i la data límit per a realitzar-la és el dia 22 de febrer al següent enllaç https://bit.ly/2TAIYt1 o bé trucant al telèfon de Komercium 977 087 325 o per email a hola@komercium.com

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ