Presentació Campanya Nadal d’El Tomb “Comprar a Reus val per 2”
26/11/2019

Presentació Campanya Nadal d’El Tomb “Comprar a Reus val per 2”

Aquest dimarts, 267 de novembre s'ha presentat la campanya comercial d'aquest Nadal d'El Tomb de Reus. La presentació ha tingut lloc a les instal·lacions de la botigua de moda masculina Cottoni. Des de l'associació volem agraïr a l'establiment la seva col·laboració i la presència de tots els que ens van acompanyar: a la regidora de promoció de ciutat, Montserrat Caelles, als companys i associats i, a tots els membres de la premsa. 

Aquest any, per Nadal, El Tomb de Reus hem apostat per dur a terme una campanya renovada i millorada partint de les bases de la proposta del Nadal passat. Una campanya que s’ha pogut realitzar gràcies a tots els associats, botigues, establiments de servei, restaurants i bars de El Tomb de Reus, el Centre Comercial el Pallol i el suport de Reus Promoció.

El principal objectiu que es pretén assolir amb aquesta campanya de promoció és estimular i augmentar les ventes durant el període nadalenc, i tanmateix premiar a aquells qui comprin als establiments participants i alhora animar-los a seguir confiant en el comerç de la ciutat. Des de l’entitat volem contribuir a fomentar i impulsar el sector comercial i, donar a conèixer la ciutat com una ciutat de compres.

L’aposta d’aquest any porta implícit el concepte de joc, la participació d’agents d’àmbits diversos i del client i consumidor final, el que comprant s’implica, gaudeix comprant i jugant i, al final, pot veure’s recompensat tan de forma emocional com econòmica.
A més, aquest any hem incorporat elements nous que aportaran més notorietat i visibilitat a la campanya i un punt més sensible i de complicitat entre comerciant i usuari.

Aquest Nadal “Comprar a Reus val per 2” aquest és l’eslògan de la nostra campanya comercial per les festes de Nadal i que en línies generals consisteix en la realització de 3 sortejos de 4 premis de 600€ en vals de compra, un total de 12 premis valorats en 7.200€ que s’entregaran en vals de compra de 10€ per a gastar, un cop finalitzada la campanya nadalenca, als 170 establiments participants. Com a diferència de la campanya del Nadal anterior, s’ha simplificat la mecànica del joc unificant els imports dels premis i al mateix temps, s’ha ampliat la quantitat d’aquests passant de repartir 9 premis a repartint-ne 12, 3 més que l’any anterior.

Podran participar en aquests sortejos tots els clients dels establiments d’El Tomb de Reus que hagin acumulant “Reuros”, la moneda fictícia que ja des d'El Tomb vam posar en circulació durant el període nadalenc de l’any passat i que aquest any tornarà a circular entre les botigues, establiments de serveis, bars i restaurants de la ciutat. Un dels objectius de la campanya és que aquestes festes tornin a conviure Euros i Reuros. Per cada 20€ de compra els establiment faran entrega d’un bitllet de 20 Reuros i, amb l’acumulació de 15 d’aquests bitllets es tindrà dret a participar al sorteig i introduir la butlleta dins d’una urna en forma de barret de copa gegant, el barret del Sr. Reuro ubicada al Gaudí Centre. 

Una altra de les novetats d’aquesta edició és la presència d’aquest personatge “màgic” representatiu de la campanya i de l’entitat, el Sr. Reuro, un personatge que vestirà un elegant frac daurat amb un barret de copa, un element molt identificador de la campanya. El Sr. Reuro és el personatge que, de forma simbòlica duplica el valor de les compres a través del seu barret, s’assegurarà que tothom conegui la campanya, passejant-se pels carrers del centre de Reus donant informació de la campanya, alguns dies acompanyats del grup de batucada ReuSamba o dels ballarins de l'Escola de Ball Bàsic i reparteix joguines a aquells nens que no tenen tanta fortuna a través d’accions solidaries previstes durant el període nadalenc.

Els sorteigs es celebraran 3 dies durant el període de campanya, els divendres 20 i 27 de desembre i el 3 de gener a les 20:30h. Cada divendres es donarà a conèixer, en directe, els guanyadors de 4 dels premis de 600. Els sorteigs es realitzaran a través d’un micro-programa produït i retransmès per Canal Reus TV i que comptarà amb la presència del Sr. Reuro, l’encarregat de descobrir els premiats extraient les butlletes guanyadores del seu barret gegant. Comptarà amb l’ajuda de la presentadora i alguns dels protagonistes del vídeo promocional de la campanya.

Paral·lelament a la dinàmica de la campanya pels establiments de la ciutat, des d'El Tomb de Reus també portarem a terme accions socials col·laborant en la campanya “Cap nen sense joguina”. Per una banda, es proporcionaran ninots de peluix, a través del Sr. Reuro el representant nadalenc d’El Tomb, el dia 3 de desembre al partit de hoquei del Reus Deportiu i el Barça, durant el qual, a la mitja part es farà un llançament dels peluixos a la pista per part del públic i que seran destinats a la causa. I, també destinarem un 1% del número total de reuros bescanviats a la compra de joguines per la campanya de l’any vinent, una aportació que vindrà determinada per la participació als sortejos per part dels ciutadans i usuaris del comerç de la ciutat.

El Tomb de Reus, també col·laborem amb els Retaules Vivents fent entrega de regals el dia 28 de desembre a partir de les 20h als nens i nenes participants. Regals que també seran entregats pel Sr. Reuro.

Per tal de donar a conèixer aquesta campanya hem elaborat un complet pla de comunicació i s’ha informat a tots els establiments participants que estaran degudament identificats amb el cartell de la campanya i un indicador en el que es podrà llegir “aquí hi ha Reuros”. També disposaran de fulls informatius amb instruccions de participació i el llistat dels establiments participants per a facilitar al públic.

La descripció de la campanya, totes les accions i les bases del sorteig estan publicades en aquesta web: bases campanya Nadal El Tomb de Reus

Paral·lelament, estem duent a terme una campanya de comunicació multimèdia per difondre aquesta campanya que inclou mitjans locals i provincials, presència a la Guia de Nadal i en tres dels tòtems publicitaris que s’han disposat pel centre de la ciutat en motiu de la campanya nadalenca de la ciutat. S’han produït una sèrie d’espots i vídeos per part de l’empresa Jon Feelmarker que s’emetran per televisió local, cinema provincial i xarxes socials.

La voluntat de la nostra associació, El Tomb de Reus, és aconseguir que tothom gaudeixi d’una bona campanya comercial de Nadal, tan el teixit comercial, la restauració, el ciutadà com tot aquell que visita la ciutat durant aquest període de l’any. 

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ