Presentació de la campanya ‘Reus és Nadal’
21/11/2019

Presentació de la campanya ‘Reus és Nadal’

El passat dilluns 18 de novembre, es va presentar  la nova campanya de Nadal de Reus, una campanya que té la voluntat de vincular el comerç, la cultura i les tradicions. I que destaca com a elements principals la dinamització del comerç amb espectacles itinerants de qualitat, que combinen el teatre, el circ i la música. Amb un ampli programa d'activitats que es podran gaudir a partir del pròxim dia 29 de novembre. 

Un altre element destacable de la campanya 'Reus és Nadal', és la vianalització del Raval de Santa Anna per promoure el comerç de la zona, i l'enllumenament d'una vintena de carrers a iniciativa dels establiments comercials, on aquest any la subvenció municipal ha estat d'un 50%.

Des del Tomb de Reus, la seva presidenta Gemma Molné, ha avançat que han millorat la campanya del Nadal anterior i que han creat un nou personatge dinamitzador per donar-la a conèixer, el Sr. Reuro, el qual podrem conèixer el dissabte 23 de novembre als carrers de la nostra ciutat. El Sr. Reuro ve amb molt de ritme, ja que anirà acompanyat de la Batukada ReusSamba 2.0.

Per finalitzar, des de la Unió de botiguers van comentar que presentaran la seva campanya de Nadal en els pròxims dies.

Podeu llegir tota la informació detallada de la campanya 'Reus és Nadal' en el següent enllaç:

http://www.reus.cat/noticia/reus-presenta-la-nova-campanya-de-nadal-amb-espectacles-de-circ-de-qualitat

Tens un establiment al centre de Reus?

Contacta amb nosaltres si vols beneficiar-te dels avantatges de formar part d’El Tomb de Reus

DEMANAR MÉS INFORMACIÓ